Jedinstveno iskustvo: Australski umjetnik Dub FX konačno na solo koncertu u Hrvatskoj

U sklopu europske Infinite Reflection turneje Dub FX nije zaobišao Hrvatsku, njegov cjelovečernji koncert zakazan je za petak 22.9.2023. u klubu Močvara u Zagrebu.

Dub FX, australski glazbenik, ulični umjetnik i društveni aktivist nastupit će u Hrvatskoj u sklopu svoje 15. europske turneje. Koncert Dub FX-a zakazan je za petak, 22. rujna 2023. u Močvari u Zagrebu. Ovim nastupom, kao i na ostatku turneje, Dub FX,  promovira svoj iznimno iščekivani nadolazeći album "Infinite Reflection". Ovaj Australac, pravim imenom Benjamin Stanford, dobro je poznat domaćoj publici, u Hrvatsku se vraćao nekoliko puta gostujući na kultnim festivalima, a sada će prvi put nastupiti u Zagrebu i to na samostalnom koncertu. A da je to sasvim nova dimenzija nastupa, naglasio je i sam umjetnik.

"Festivali su opaki, ali kratki... u klubovima mogu produljiti setlistu i stvarno povesti ljude na putovanje! Jedva čekam", kazao je Dub FX.

Svoju solo turneju Dub FX započinje u regiji, a obožavateljima u Europi je obećao magično iskustvo. Zahvaljujući svom unikatnim miksanjem live loopova, beatboxom i vrhunskom produkcijom Dub FX je izgradio reputaciju diljem svijeta. U svojim osebujnim i snažnim stihovima ovaj umjetnik promovira pozitivnost, jedinstvo i socijalnu svjesnost. Njegov nadolazeći album, "Infinite Reflection", pravo je slavlje zvukova koji pune dušu, beatova od kojih se klima glava preko kojih odzvanjaju pozitivne i osviještene poruke. Izlazak albuma najavljen je za kolovoz 2023.

U sklopu europske turneje po nekim od kultnih klubova diljem Europe, Dub FX dolazi u zagrebačku Močvaru, a publici je obećao cjelovečernji nastup prepun energije i koji je publiku odvesti u drugu dimenziju. Jedinstvena je ovo prilika da domaća publika iskusi Infinite Reflection turneju umjetnika Dub FX-a.

Ulaznice ranograbilice po cijeni od 12 eura su u prodaji preko sustava Entrio --> https://www.entrio.hr/event/dub-fx-klub-mocvara-13966