House dvojac PEZNT objavili vinilnu verziju hvaljenog albuma 'Paid In Full'

"Ovo nije standardni house album, već kombinacija glazbe koju volimo slušati i stvarati. Album je poprilično emotivno, kompleksno i zahtjevno djelo te nam je stoga i trebalo preko dvije godine da ga dovršimo - željeli smo da rezultat bude na nivou najbolje svjetske glazbene produkcije, što sam siguran da smo i uspjeli postići", otkriva Blacksoul, idejni začetnik projekta PEZNT.

Vinilna verzija albuma Paid In Full donosi ukupno osam pjesama na dva 180 gramska vinila, uz niz izvrsnih gostujućih autorskih i glazbenih imena; u radu na albumu su im pripomogli glazbenici Davor "Daga" Devčić i Zvonimir Dusper "Dus" (ujedno i ko-autor dviju pjesama), koji su im omogućili da izdanje bude odsvirano uživo, a ne samo programirano, dok je za mastering zaslužan Gregor Zemljič.

Uz njih, album su kreirali i rapperi, pjevači te autori iz čitavog svijeta - tu je Masta Ace, legenda stare brooklynske škole hip-hopa, Born I, talentirani rapper iz Washington DC-a, zatim Shyam P, londonski vokalist, autor i producent s trenutnom adresom u Dubaiju te danski kantautor Gregers.

Izdanje uz izvrsnu glazbu sa sobom nosi i kreativno vizualno rješenje, za koje je zaslužan jedan od najboljih hrvatskih strip-crtača – Dalibor Talajić, poznat po svom iznimnom radu za Marvelove stripove. Uz naslovnicu, on je ujedno kreirao i čitavo vizualno rješenje fizičkog izdanja koje krasi i korice vinilnog formata, što će albumu Paid In Full dati i svojevrsnu kolekcionarsku vrijednost.

PEZNT - Paid in Full - Red & Blue Edition - DLP

PEZNT - Paid in Full - DLP

PEZNT čine dvojica iskusnih hrvatskih DJ-eva i producenata, Tom Pasanec - Blacksoul i Dejan Marković - Mark de Line. Ovu zajedničku priču započeli su 2015. godine, na inicijativu Blacksoula te su se sa svojim izvrsnim izdanjima svjetskog kalibra ubrzo našli na brojnim relevantnim diskografskim kućama - Toolroom, Dirtybird, Strictly Rhythm, Defected, Atlantic Records / Big Beat, Universal Music te dosegnuli visoke pozicije na top-listama relevantnih platformi elektroničke glazbe – Beatporta i Traxsourcea te na spomenutom Traxsource-u zauzeli pozicije #11 (Top 100 House Artists of 2018) i #14 (Top 100 Artists of 2018), u društvu imena kao što su: Mousse T, Louie Vega, Purple Disco Maschine itd.

Paid In Full - popis pjesama na limitiranom vinilnom izdanju albuma (uz kupnju LP-a svaki kupac slanjem emaila na poklon dobiva proširenu extended verziju albuma u digitalnom formatu):

1. Yours feat. Born I
2. Toxic Love feat. Gregers
3. Need You Now feat. Shyam P
4. Doin' My Thing feat. Born I
5. Red & Blue feat. Gregers and Dus
6. Be Somebody feat. Shyam P and Dus
7. Pelin
8. Bad Girls feat. Masta Ace