Healing Sounds, objavljen prvi singl, otpočela kampanja prikupljanja sredstava pomoći

Objavljen je prvi singl koji najavljuje dobrotvorni kompilacijski album domaće elektroničke scene 'Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project', s ciljem prikupljanja sredstava pomoći za pogođene potresima.

Radi so prvoj zajedničkoj kompoziciji Petra Dundova & Ilije Rudmana 'Morning Glory'. Može se preslušati na Bandcamp profilu PDV-a, te ujedno obaviti prednarudžbu za čitavi album koji izlazi na godišnjicu zagrebačkog potresa, točnije u ponedjeljak, 22. ožujka:

Istovremeno je započeta i kampanja prikupljanja sredstava pomoći putem platforme GoGetFunding, uz nekoliko različitih perkova kroz koje možete osigurati omiljeni format albuma, te uplatiti donaciju po želji potrebitima —> https://gogetfunding.com/healing-sounds

Podsjetimo, i domaća elektronička scene okupila se u inicijativi prikupljanja pomoći žrtvama potresa koji pogađaju našu zemlju u posljednjih godinu dana. Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla kao pokretača inicijative, domaći producenti okupili su se, priloživši svoje radove okupljene na kompilaciji prigodnog naziva: 'Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project'.

Kompilacija će biti objavljena u digitalnom formatu, kao i na vinilu u dva dijela. Kompilacijski album sadrži uglavnom ekskluzivne kompozicije, nastale isključivo za ovu priliku, a na njemu se zasad nalaze (abecednim redoslijedom): Andrea Ljekaj, Antonio Zuza, Disrupted Project, Egoless, Fabris Audio, Insolate, Ivan Komlinovic, Jan Kinčl & Regis Kattie, Kodin, Koolade, Le Chocolat Noir, Laseech, Microslav, Qwerty, PEZNT, Petar Dundov & Ilija Rudman, RFMN, Sergej Snooze, VRH, Zarkoff.

Najavni singlovi objavljivat će se nadalje kroz veljaču i ožujak. Kompilacija će 22. ožujka biti objavljena isključivo na Bandcamp profilu PDV-a, dok će se na svim ostalim servisima, kao i na vinilu, pojaviti tokom travnja.

Drugi dio vinilnog izdanja biti će objavljen nakon ljeta, s novim ekskluzivnim pjesmama, koje će naknadno biti pridodane i digitalnom izdanju kompilacije. Vinilna izdanja imati će i dodatnu notu posvete i svečane oproštaljke sa klubom Sirup (2009.-2016.).

Ukupni ostvareni prihod nakon objavljivanja kompilacije uplaćivati će se na račun zaklade Zaklade SOLIDARNA za pomoć stradalima u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji.