Goulash Disko Festival stiže na Martinsku

Drugoj sezoni na Martinskoj pridružuje se i Goulash Disko Festival koji će se održati od 9. do 13. rujna.

Goulash Disko na Martinsku donosi tri pozornice, veliki prostor za kampiranje u borovoj šumi, live svirke, radionice, light show, Taka Tuka ekipu (Budimpešta), Saso Mange Sound System (Zagreb), cirkuske kolektive i hammock chill zone. Cijeli Goulash Disko paket za kapacitet do 1000 ljudi. 

U isto vrijeme, na izvornoj lokaciji u Komiži, otok Vis, održat će se i manje okupljanje, četiri dana festivala na plaži Kamenice, za kapacitet od 500 ljudi, no bez kampiranja, Solar stagea i radionica. Budući da je kampiranje strogo zabranjeno na cijelom otoku, ulaz na festival u Komiži bit će dopušten samo posjetiteljima koji imaju dogovoren privatan smještaj na Visu, i za lokalno stanovništvo.

Svi koji su kupili ulaznicu za kampiranje moći će je iskoristiti samo za Martinsku. Festivalska narukvica vrijedit će i na Martinskoj i u Komiži, a jednom kad preuzmete narukvicu morate ju imati do kraja festivala i nećete moći ponovno je preuzeti na drugoj lokaciji. Trenutačno se pokušava organizirati i brod koji će povezivati obje lokacije.

Ovaj last minute zaplet možda neće zadovoljiti sve pa Goulash Disko produljuje rok do 30. kolovoza 2020. za povrat ulaznica u iznosu od 70% cijene za koju ste je kupili ili za prijenos ulaznica na 2021. godinu. Nadamo se da će se svijet do tada vratiti u normalu, a da će se Goulash vratiti kući u Komižu. Za prijenos ulaznica ili povrat novca, ispunite ovaj obrazac: https://bit.ly/3gMTBED

Zbog nove reorganizacije festivala, u prodaju je puštena dodatna serija od 150 ex-yu karata, kao i 150 redovnih karata, dostupnih ovdje