Goulash Disko Festival 2020 odgođen za sljedeću godinu

Goulash Disko festival koji se trebao između ostalog održati i na Martinskoj ovog rujna, na žalost je odgođen. Prenosimo u cijelosti poruku organizatora.

Dragi Goulashevci i Goulashevke,

teškog srca i s velikim žaljenjem objavljujemo kako nemamo više opcija nego odgoditi ovogodišnji Goulash Disko Festival na sljedeće ljeto.

Učinili smo sve što možemo kako bismo organizirali festival uslijed trenutačne situacije i imali smo nade do posljednjeg trenutka, no u posljednjih nekoliko dana broj zaraženih Covidom u Hrvatskoj se drastično povećao, s mogućnošću eksponencijalnog rasta. Održati događaj u županiji koja je najviše pogođena samo bi nadodalo ulje na vatru te je naša moralna obaveza ne učiniti situaciju još gorom.

Osim naših etičkih briga, ograničenja putovanja u i iz Hrvatske za mnoge zemlje dovele su do masovnih otkazivanja, ne samo gostiju nego i izvođača i članova ekipe, koji su bili primorani otkazati, što je učinilo planiranje festivala izuzetno kompliciranim. Štoviše, stroge mjere za suzbijanje pandemije upravo se sastavljaju od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite i gotovo je nemoguće da će bilo kakvi festivali i javna okupljanja biti dopušteni do 9. rujna.

Ako ćete ipak posjetiti festivalska mjesta unatoč riskantnoj situaciji, predlažemo da iskoristite priliku i istražite prekrasnu prirodu i znamenitosti koje nude Vis i Šibenik, ali pridržavajući se preporučenih mjera prilikom korištenja javnog prijevoza i bivanja u velikim grupama ljudi. Nažalost, šljokice, napuhani jednorozi i grupni zagrljaji na Solar stageu pričekat će dok se svijet ne vrati u normalniju situaciju…

Svjesni smo da će ova promjena plana utjecati na vaš planirani odmor i jako nam je žao što vas informiramo toliko blizu početka festivala… No, s obzirom na to da toliko ljudi posjećuje Vis i na broj događanja na cijeloj obali tijekom ljeta, bili smo uvjereni kako će se naš mali festival moći održati. Bili smo jako uzbuđeni okupiti Goulash zajednicu, nudeći svima priliku da uživaju u životu kakav bi trebao biti, čak i u 2020. godini. Nažalost, hrvatska ljetna sezona je skraćena i tu ne možemo ništa više napraviti, osim pripremiti se najbolje što možemo za 2021. godinu.

 

Dakle, što sada s vašim ulaznicama? Postoji nekoliko opcija:

 

  • Prebaciti ulaznice na 2021. godinu: automatski ćemo prebaciti ulaznice za sljedeće izdanje festivala pa će tako svi koji su poduprli crowdfunding kampanju ili kupili ulaznice preko Entria imati ulaznicu za Goulash 2021. Tako je najjednostavnije, najjeftinije i najodrživije rješenje za sve nas. Ako se slažete s tom opcijom za svoje ulaznice ne morate više ništa poduzimati (ne morate poslati e-mail ili ispuniti nekakav obrazac).
  • Povrat novca za ulaznice: puni smo razumijevanje da ste, kao i mi, oštećeni u ovoj ekonomskoj krizi, i da jedni drugima moramo biti podrška u ovo teško vrijeme. Zbog toga smo osmislili fleksibilnu politiku povrata novca, omogućujući djelomičan ili potpuni povrat, ovisno o tome kako procjenjujete svoju financijsku situaciju. Ako želite povrat, molimo ispunite ovaj obrazac: https://bit.ly/3gMTBED
  • Zamjena imena: Iako su zamjena imena i preprodaja ulaznica bili strogo zabranjeni, mnogo vas je prodalo ili kupilo kartu od nekog drugog. Kako bismo popravili tu situaciju, molimo one koji su prodali kartu da ispune obrazac, kako bismo mogli ažurirati popis gostiju novim imenima: https://bit.ly/3lnABiv

Ako ste kupili kartu od nekoga, zamolite ih da ispune taj obrazac i da vam potvrde kako su u njega unijeli vaše ime, kao novog vlasnika ulaznice. Samo izvorni kupci ulaznica mogu zatražiti povrat novca.

 

Još jednom, ispričavamo se zbog emocionalnog ringišpila kroz kojeg smo vas provrtili, i nadamo se da ćete svejedno uspjeti uživati u kraju ljeta, gdje god bili. Goulash uzima pauzu, ali obitelj se vraća sljedeće godine i možete biti sigurni kako ćemo nadoknaditi ovogodišnju prazninu. Do tada, ostanite sigurni, ostanite dobro i čuvajte se…

 

Mir i Goulash.