Fakofbolan na 9. ROCKLIVE festivalu

ROCKLIVE FESTIVAL #9
Jezero Šoderica
/ Koprivnica
25.- 27. srpanj 2019.

Iznimno bogat glazbeni program očekuje sve posjetitelje ovogodišnjeg RockLive Festivala. Nakon što su već najavljeni izvođači Vojko V, M.O.R.T i Kurve, RockLive je objavio cijelu listu atraktivnih imena. Od najzvučnijih svakako valja istaknuti najveću trap senzaciju s ovih prostora, zagrebački KUKUS, koji će zajedno s jednako zanimljivim
Bad Copy otvoriti festival u četvrtak 25.7., a pridružiti će im se i odličan rock band Mnogi Drugi. Drugi dan festivala neće biti ni malo manje aktraktivan, u petak 26.7. uz Vojka V i Kurve, za sada su najavljeni Fakofbolan, Saučešće, Čudnoređe i Trophy Jump. Zadnjeg dana festivala u subotu 27.7. na RockLive pozornicu uz već najavljeni M.O.R.T. dolazi svima dobro poznati splitski TBF, kao i njihovi sugrađani, legendarni bend Đubrivo, a tu si i riječki Kraj Programa, te metalci Pale Origins.

Uz sve to, valja napomenuti kako lista izvođača još uvijek nije konačna, te RockLive najavljuje kako će se ona još povećati.

U prodaji su trenutno festivlaske ulaznice koje vrijede za sva 3 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznice do 30.4. je 90kn, a nakon toga podiže se na 110kn.