EducationTV w. El Commando

Luka Šimić na dokumentima, El Commando za pultom. Ovaj 25-godišnji mladić dolazi iz Splita, a svoju borbu s miksetom započeo je 2011., gajući ljubav prema elektronskoj glazbi i podrumu zvanom 'Klub Kocka'. Splićanin je fanatik razlomljenih ritmova sam po sebi, što će reći da pažljivo uho čuje kako mu iz techno / house / electro setova curi jungle i dubstep na sve strane.
Kao i u većini Europe i svijeta, i kod nas su na snazi preporuke i mjere tijekom aktualne situacije u vezi pandemije prouzročene virusom Covid-19.
U zatvorenim prostorima nema plesnog podija, distanca je među nama, maske se po novom nose i u zatvorenim prostorima (ako kapaciteti ne omogućavaju održavanje fizičke distance)
EducationTV na društvenim mrežama:
Youtube- http://bit.ly/2FtTI50
Mixcloud - https://bit.ly/2EkVGVc
Facebook- http://bit.ly/2E012sB
Instagram - http://bit.ly/2HqWSs7
EducationTV is a platform for promotion of underground culture in Zagreb. On scene we act as a live stream music community founded in 2016. We hold monthly live streams in audio and video format with a diverse music of Zagreb's DJ and producers. Shows are held on sundays and if you missed one, all shows are available at the links above!