EducationTV w. Daweed

Daweed (David Tešić) je zagrebački DJ i organizator partya s više od 20 godina staža na klupskoj sceni, također pokreće i sudjeluje u organizaciji brojnih klupskih programa kao što su Chew the Fat! Croatia, Tuborg Open Fair, Black Light i mnogi drugi. U zadnje vrijeme ste ga pretežno mogli čuti na Rapper’s Delight partyima koje organizira sa svojim prijateljima iz Groove Playaz kolektiva u zagrebačkom Pločniku. Za ovu prigodu puštat će kombinaciju starih rap klasika i nešto recentnijih trap bangera.
 
//BITNO//
Kao i u većini Europe i svijeta, i kod nas su na snazi preporuke i mjere tijekom aktualne situacije u vezi pandemije prouzročene virusom Covid-19.
U zatvorenim prostorima nema plesnog podija, distanca je među nama, maske se po novom nose i u zatvorenim prostorima (ako kapaciteti ne omogućavaju održavanje fizičke distance)
EducationTV na društvenim mrežama:
EducationTV is a platform for promotion of underground culture in Zagreb. On scene we act as a live stream music community founded in 2016. We hold monthly live streams in audio and video format with a diverse music of Zagreb's DJ and producers. Shows are held on sundays and if you missed one, all shows are available at the links above!