Drugi val besplatnih edukacija EduSplash platforme

EduSplash multimedijska platforma za edukaciju i razvoj poziva da vas da se prijavite na još tri besplatne edukacije. Prijavite se na Edukaciju o osnovama digitalne fotografije, Edukaciju o organizaciji i produkciji kulturnih događanja ili Edukaciju Videography.

Skup predavanja drugog vala edukacija održati će se u periodu od 28. veljače do 8. svibnja u večernjim terminima, dok je mjesto provedbe coworking prostor kluba Kotač te prostor Udruge Seasplash u Društvenom centru Rojc (Gajeva 3, Pula). Rok za prijavu polaznika je do 10. veljače (23:59)! Sve dodatne upite šaljite na edusplash@seasplash.net ili nas kontaktirajte Facebook i Instagram profila.

Edukacija o osnovama digitalne fotografije

Polaznici će prijavom na edukaciju i svojim aktivnim sudjelovanjem usvojiti osnovne pojmove iz područja digitalne fotografije. Uz nezaobilazno upoznavanje s fotoaparatom kao radnim alatom te njegovim osnovnim funkcijama, polaznici će tijekom predavanja spoznati osnove kadriranja, a usvojenu teoriju prakticirat će kroz terenske zadatke u vidu dnevnog i noćnog fotografiranja. Svijetom digitalne fotografije polaznike će voditi dugogodišnji fotograf Seasplash kolektiva, Daniel Kiršić. Predavanja će se održavati u razdoblju od 28. veljače do 28. ožujka, utorkom i četvrtkom, u večernjim terminima, od 18 do 20 sati u coworking prostoru kluba Kotač.

PRIJAVI SE OVDJE!

Edukacija o organizaciji i produkciji kulturnih događanja

Organizacijske sposobnosti među ključnim su faktorima za uspješno snalaženje u radnom okruženju. Koje je sve zahtjeve u određenom vremenu potrebno udovoljiti da bi se realizirao jedan ili više projekata, jednostavno možete saznati prijavom na ovu edukaciju. Prijava na edukaciju idealno je rješenje za proširenje vidika, a odlična je za sve one koji žele usvojiti temeljne stavke uspješnog planiranja i upravljanja, kako projektom tako i ljudskim resursima u cjelini. Iako je ova edukacija usmjerena na kulturna događanja glazbenog tipa, dobar je uvid u rad u organizaciji i produkciji, a ukoliko se u vama skriva menadžer sigurno ćete pokupiti neki dobar trik! Voditelj edukacije je Davor Uljanić, idejni začetnik EduSplash platforme i dugogodišnji akter na polju nezavisne kulture. Predavanja će se održavati u razdoblju od 28. veljače do 18. travnja, utorkom i četvrtkom, u večernjim terminima, od 18 do 20 sati u klupskom prostoru kluba Kotač.

PRIJAVI SE OVDJE!

Edukacija Videography

Kroz ovu zanimljivu edukaciju polaznici će svojim aktivnim sudjelovanjem usvojiti osnove tehnike snimanja i montaže video i audio zapisa te biti pobliže upoznati s kamerom kao uređajem za snimanje filmova koju možemo pronaći u različitim oblicima i varijantama (fotoaparat, GoPro, pametni telefoni, kamkorder). Od početne ideje do finalnog proizvoda vodit će akademski snimatelj za televiziju i film, Goran Legović. Predavanja će se održavati u razdoblju od 28. veljače do 8. svibnja, ponedjeljkom i srijedom, u večernjim terminima, od 18 do 20 sati u prostoru Udruge Seasplash (2. kat, sjeverno krilo DC Rojc).

PRIJAVI SE OVDJE!