Drugi studijski album Bella Technike "Solid State" od danas je dostupan u prodaji!

Beogradski elektronički sastav Bella Technika objavili su svoj drugi studijski album pod nazivom "Solid State". Bivši članovi Darkwood Duba Bojan Drobac Bambi i Miki Ristić, s pjevačicom Katarinom Jovanović, publici donose osam novih pjesama za plesni i glazbeni hedonizam. Tri godine nakon uspješnog debitantskog albuma "Section", Bella Technika nastavlja svoje istraživanje electro popa, ponovno podržano vrhunskom produkcijom. Za miksanje albuma "Solid State" opet je bio zadužen Seth Manchester (The Battles, The Body, Daughters, Javelin), a mastering je radio berlinski inženjer Stefan Betke (Scape Mastering).

Poznati glazbeni kritičar Moma Rajin je rekao: "Iskusni glazbenici, u poodmaklim godinama karijere, često igraju na sigurnu kartu, tehnički usavršavajući ono što ih je proslavilo, ali praktički ne donose ništa novo. Oni mlađi, opet, nude pregršt ideja, ali tako često nemaju ni iskustva ni znanja da ih uvjerljivo uobliče. U ovom slučaju, drugi album Bella Technike "Solid State", ima nešto što se suprotstavlja i jednom i drugom, gotovo načelno. U dvije riječi – uvjerljiv spoj inspiracije i iskustva. Za sve one koji iskreno vole i poznaju techno pop, ovo može biti album koji su dugo priželjkivali, onaj koji im nedostaje nakon što su bendovi kao što su Kraftwerk, New Order ili Depeche Mode prestala postojati. Tehnički besprijekorno izveden, uz elegantne poskakujuće i pulsirajuće ritmove, nudi ono što muzika, bez obzira na vrstu, stil i žanr, kad je uistinu kvalitetna i bezvremenska, dodir psihodelije. Onaj dodir koji ne poznaje i ne prepoznaje prostorna i vremenska ograničenja. Jedna od glavnih poruka albuma je Search Yourself. Ne predlažem, ali preporučujem, poslušajte ovu poruku, može vam se dogoditi da ne budete prestrogi prema sebi. Međutim, ono u što doista vjerujem jest da ćete uživati ​​u putovanju. I, ako vam to išta znači, ja jesam!"

Ovo je drugo izdanje Bravo Boys etikete, beogradskog Odličnog hrčka, koje je objavljeno u suradnji s PDV-om iz Zagreba. Album "Solid State" možete pronaći u PDV web dućanu --> https://www.pdv.com.hr/hr/store/bella-technika-solid-state-lp, te u PDV prodavaonici ploča, na 1. katu Pločnika u Međimurskoj 21 u Zagrebu, kao i u svim dućanima u PDV distribuciji.