Doživi filmske večeri u klupskoj atmosferi DVA OSAM

Filmske večeri jedna su od pet osnovnih programskih smjernica koje se realiziraju u novootvorenom klubu DVA OSAM, uz koncerte, DJ, edukacijske i književne programe. Od početka ove godine stalni termin filmskih večeri je srijedom od 20 do 00h. Uz besplatan ulaz, i poradi restrikcija trenutno ograničeni broj od 25 sjedećih mjesta.

Filmske večeri u pravilu predstavljaju nezavisne filmove i dokumentarce, kao i premijere, kako glazbenih dokumentaraca, tako i video spotova, koncertnih snimaka, akademskih ostvarenja, itd. Za izbor filmova brinu se naši dugogodišnji suradnici, u ovom slučaju i kuratori filmskih večeri: Nenad Borovčak (Tabor FF), Toni Šarić (DORF festival), ponekad iz riznice distribucija KineDok i Restart, kao i ponekih ostvarenja kroz izbor i suradnju s programskim uredništvom kluba.

Kako se filmske večeri odvijaju u klupskoj atmosferi, iste pozivaju na druženje prije i poslije projekcija. Nakon projekcija, i kad je to izvedivo, očekuju vas razgovori i diskusije s akterima, uz druženje s prisutnima, prigodne glazbene podloge i ugostiteljsku ponudu.

Informacije o najavljenim projekcijama pronađi na službenoj web stranici kluba www.dvaosam.com, a za sva moguća pitanja i ostalo slobodno nam se obrati na info@dvaosam.com.