DechkoTzar goes Zagreb

PDV s ponosom predstavlja poznati beogradski modni brend DechkoTzar koji će se uskoro naći na policama PDV dućana, na prvom katu Pločnika. DechkoTzar napokon stiže u Zagreb!

DechkoTzar nije super heroj, on je običan momak koji gaji dobre vrijednosti i predstavlja Beograd u najboljem svjetlu. DechkoTzar je nastao kao serija majica za bend Red Zmaja 2001. godine kao ideja da se u Srbiji pokrene pravi lokalni t-shirt brend. Bez pretenzija ka masovnoj proizvodnji, u limitiranim serijama, naglasak je uvijek bio na dobrim dizajnerskim rješenjima, kvalitetnim majicama, izuzetnoj sito štampi i orginalnim pakiranjima. Specijalno dizajnirane majice iz kolekcije DechkoTzar za Beograd su i službeni beogradski suvenir.

**Iskoristite i promotivni popust od 10% 1.2., od 18 do 21 sat.**

Nakon promocije DechkoTzar odjeće u PDV dućanu od 18 sati, spuštamo se u plavi podrum Pločnika, zvan Klein, gdje će se za DJ pultom od 21 sat naći Nenad Radojcic, grafički dizajner koji zajedno sa bratom Nikolom čini poznati beogradski dizajnerski dvojac Braća Burazeri koji se kriju iza brenda DechkoTzar.

Od svojih prvih DJ koraka u 2003. godini do danas radio je u većini beogradskih klubova kao i širom Srbije i bivše Jugoslavije. Nastupao je sa velikim imenima kao što su: Marky & Stamina, Zed Bias, Seiji, Chase & Status, 4 hero, MJ Cole, B.Traits, Benji B, Roni Size, Gilles Peterson, DJ Vadim, Boddika, Jenna G, LTJ Bukem, Danny Byrd, High Contrast, Joker, kao i na velikim regionalnim festivalima: Outlook, Love Fest, Mad in Belgrade, Exit, SeaDance, Panonian challange… Takodje, jedan je od pokreteča najpopularnijih beogradskih drum n bass događaja "All That Bass", kao i najbolje rap žurke u Beogradu, "Vinilijade". Trenutno se u njegovom DJ setu može čuti sve od 77 do 177bpm.

www.dechkotzar.com
www.bracaburazeri.com
www.behance.net/bracaburazeri
www.facebook.com/bracaburazeri/
twitter.com/bracaburazeri
vimeo.com/bracaburazeri

www.pdv.com.hr
www.facebook.com/PDVRecordLabel/