Da ti ne promakne koja RIČ: Poznate su satnice PREACH THE RIČ hip-hop festivala

Prvo izdanje PREACH THE RIČ hip-hop festivala privuklo je mnogo interesa na glazbenoj sceni. Ovaj događaj zakazan je za 18. i 19. kolovoza na Martinskoj u Šibeniku i okupit će neke od najvećih glazbenih autoriteta tog žanra.

Reakcije ljudi sa scene su iznimno pozitivne, a među publikom se već može osjetiti nestrpljivo iščekivanje ovog jedinstvenog festivala usmjerenog na domaću i regionalnu hip-hop i rap scenu. PREACH THE RIČ događa se na poluotoku Martinska koji se nalazi unutar UNESCOVE buffer zone. Tri pozornice okružene borovom šumom, s pogledom na šibenski kanal i Šibenik unikatna su kulisa za ovako unikatni festival.

Raspored izvođača po danima i satnice nastupa po pozornicama otkrivaju da će to biti zabava od popodnevnih sati s dinamičnom izmjenom artista i potrajat će do dugo u noć.

Besplatno kampiranje

Svi posjetitelji s dvodnevnom ulaznicom imaju pravo na korištenje festivalskog kampa, koji se nalazi u sklopu festivalske lokacije. Kamp nije komercijalne prirode stoga je za posjetitelje festivalskih događanja besplatan, plaća se boravišna taksa i mali eko-depozit, koji se vraća ako je kamper očistio svoje mjesto i smeće odloži u vreću koju dobije na ulasku u kamp.

Ulaznice
Ulaznice za PREACH THE RIČ dostupne su na platformi Entrio po od 25€ za jedan dan, odnosno 45€ za cijeli festival, dok će na ulazu cijena jednodnevne ulaznice biti 30€ te 50€ za cijeli festival.

https://www.entrio.hr/event/preach-the-ric-2023-14824