Cirkus otvara ovoljetnu sezonu Martinske u Šibeniku

Ovoljetnu sezonu festivalske destinacije Martinska u Šibeniku, u nedjelju, 4. srpnja, otvaraju cirkuske predstave, u pravom cirkuskom šatoru, u režiji kolektiva CirkoBalkana.
Iste će se odvijati 4 dana, počevši sa nedjeljom, 4. srpnja, zaključno sa srijedom, 7. srpnja.
Početak predstava je u 20:30h, kapacitet je ograničen, a ulaznice se već mogu nabaviti u pretprodaji.
Prije i nakon održavanja predstava organizirana je brodska linija sa šibenske rive do Martinske, i natrag.

Nešto više o predstavi:

CIRKOBALKANA KAOS CABARET

Cirkuski kolaž cabaret za sve uzraste i opredijeljenja! Priča o ljudima koji su osuđeni na život kroz bezbroj istovremenih uloga; čistača/izvođača/garderobjera/zabavljača/muzičara/tehničara, kojima se ocrtavaju odnosi likova ispod površine priče i ulaze u neočekivane situacije.

Tokom predstave nameće se niz egzistencijalnih pitanja: Zašto jedan viče dok drugi metu? Tko li će zauzeti mjesto na plaži? Da li je u koferu koktel ili prljava prošlogodišnja voda? I šta će tu? Tko je najjači čovjek na svijetu i šta mu to treba? Tko će nastupiti u sljedećoj točki milom ili silom? Kome će prvom ispasti čunj? Da li će prije puknuti žica na mandolini ili visoka peta žute štikle? Šta ćemo jesti sutra? I još mnoga druga…

U svakom slučaju nezaboravan doživljaj koji neodoljivo podsjeća na večer u cirkusu.

U ovoj predstavi vidjeti ćete presjek klasičnih cirkuskih točaka na urnebesno ne-klasičan način – od žongliranja i raznog manipuliranja do akrobacija u zraku i na zemlji, i sve to začinjeno diskretnom interakcijom, improvizacijom i vrlo živom muzikom.
Ulaznice u pretprodaji mogu se naći, online pod linkom ili u mreži poslovnica ticketing servisa Entrio —> https://www.entrio.hr/outlets
Predstave su besplatne za djecu do 12 godina, uz obaveznu pratnju roditelja ili staratelja.

Izvodi Cirkobalkana tim: Vladana Manić, Jadranka Žinić Mijatović, Domagoj Šoić, Nikola Mijatović, Milan Manić

Za sve vrste i uzraste

Trajanje: 50 min.

Produkcija: Kreativni cirkus i Cirkobalkana