The Boat of Love Zagreb w/ Lego Edit & Wandervogel

Brod ljubavi se ponovno usidruje u Zagreb, ovoga puta u Tehnički muzej Nikola Tesla u sklopu Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik.

S obzirom na epidemijološku situaciju i na preporuke civilnog stožera, ove godine smo odlučili ne nastaviti sa našim boat partyjima, tako da se vraćamo na kopno ali donosimo i dalje svježu glazbu u kapitalu.

Kako bi razbili monotoniju u Zagrebu, po prvi puta u gradu zasvirat će DJ i producent iz susjedne Italije - kralj afrobeata LEGO EDIT

Lego Edit, DJ i producent koji niče iz Bolonjske scene 80ih, zapravo je Rimskog podrijetla i svoje je mjesto u svijetu re-edita našao prije više od dvadeset godina. Ponosan vlasnik i voditelj etikete “Legofunk”, čija izdanja pod serijom Lego Edits već dostižu legendarni status u ljestvicama afrobeata i disco-funka, svoj je sound oblikovao u zlatno doba house-a kad je upravo samplanje bilo zlatno oruđe svakog producenta. Kada se ploča izgubi na dnu skladišta jedne stare trgovine, tada Lego preuzima stvar u svoje ruke i ubrizgava joj novi život svoj autentičnim afrobeat soundom.

Lego Edit (Legofunk)

https://www.mixcloud.com/Diegolellidj/lego-edit-setmix-agosto-019/

Uz nas će biti i naš glavni čovjek, DjWandervogel, ilitiga naš master of ceremony. Čovjek koji je već svirao i u mastersu i u funku, zna dobro što domaća publika želi i voli čuti, a ovoga puta spremio je za vas nove edite domaće produkcije koji se odlikuju zvukovima balearica, tropicala sve do disca i ekstatičnog funka.

Dj Wandervogel

https://www.mixcloud.com/robertolisjak/the-boat-of-love-1-dj-wandervogel/