Anja G & Dr. obi (Bamwise) izbacili prvi EP

Dr. obi je inžinjer zvuka, i član dub benda Bamwise. U ovom svojstvu sa mladom pjevačicom Anjom G isporučuje svoje prvo službeno EP izdanje za AmpliFyah Music. Riječ je o dva singla imena Bang!Bang! i Raggamuffin uz pripadajuće dub verzije pjesama. Materijal je producirao, miksao i masterirao Dr. obi. Anja G se pobrinula za tekstove, i vokale. Vizualni dizajn/naslovnicu je napravio Marko Pinjuh (Marko Pinjuh Ilustration).

Dr. obi svoj je glazbeni put započeo u ljeto 2005.g. sa svojim još uvijek aktivnim projektom Jahstice Sound. Od tada je nezaobilazan dio regionalne dub i reggae scene. Svoje vještine je kalio sa Digitron Sound System, radi kao tonac za nekolicinu izvođača, te za svoj dub bend Bamwise (kojeg je i osnovao). Radi kao glavni tonac za tvrtku Pozitivan ritam, te je glavni tehničar Seasplash festivala. Početkom 2017.g. započinje producirati vlastitu glazbu uz kolaboraciju s Anjom G. 

Zajedno su već prošle godine isporučili prvi singl nazvan The Meaning. Anja je već nastupala na regionalnim dub i reggae okupljanjima kao što su Seasplash Festival, Dub Lab, Love & Rage, te na mnogim partyima lokalnog karaktera u Zagrebu. Inspiraciju za ovaj EP pronašli su u socijalnim, političkim i ekonomskim (ne)prilikama kao i situacijama iz svakodnevnog života. Ovim izdanjem demonstriraju raznovrsnost stilova koji variraju u rasponu od rootsa do digitala. 

EP se može preslušati, te kupiti na servisima Bandcamp i Soundcloud.

Tracklist:
01. Bang!Bang! 
02. Dub!Bang! 
03. Raggamuffin 
04. Dub a muffin