Stand up u Kotaču: Sve - Goran Vugrinec

Stand up u Kotaču dovodi još jednog posebnog gosta iz Zagreba. On je također momak iz Lajnap ekipe, a ime mu je Goran Vugrinec Goc!

ŠTO JE SVE?

Retrospektiva materijala kojeg je Goran pisao tijekom desetgodišnje karijere. I ne samo to, već su fore izbrušene do savršenstva i pomno odabrane te složene u BEST OF SPECIJAL od cca sat i pol. U ovom showu nećete naći "li-la" ili "možda prođe" fore, već zaista najbolje od Gorana.

Upoznat ćete kako je počeo sa stand-upom, što su mu roditelji rekli na to i kako su sakrili razočaranje. Ispričat će vam kako je biti luzer u školi i pomažu li u tome ortopedske cipele. Podijelit će s vama svoje trikove preživljavanja u digitalnom svijetu i kako se snaći u modernom društvu.

Sve u svemu - 90 minuta najjačih fora Goranove karijere.

TKO JE GORAN VUGRINEC?

Kažu za Gorana - dečko s kvarta, simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha", "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi najpopularniji pub kviz u zemlji - KOZa: Kviz općeg znanja.

Više o Goranu možete saznati na:
https://goranvugrinec.com/

ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali:
https://www.facebook.com/pg/GoranVugrinecGoc/reviews/.

Nekoliko bitnih informacija:
Program počinje u točno 21 sat. Broj mjesta je ograničen. Uz kupnju 4 ulaznice moguće je rezervirati jedan stol sa četiri sjedećih mjesta, a rezervaciju je potrebno preuzeti minimalno 30 min prije početka programa, dakle najkasnije do 20:30, u protivnom se rezervacija briše. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Klub Kotač, od ponedjeljka do petka, od 10 do 18 sati.

Utorak 14.02.2019.
20:00 - 00:00, ulaz: 50 kn

14 Velj 2019