Soul Ting vol.7. w/ Aklea Neon

Music policy: afro-soul-ethno beats // r&b // hip-hop // soulful music

Line up:

AKLEA NEON live
Miss Moon
Lucy

Soul Ting nastavlja sa ljetnim događajima pod zvjezdanim nebom i balončićima na ljetnoj terasi Kluba Kotač. Ovoga puta imamo čast predstaviti vam našu soul sestru AKLEU NEON u gostima, talentiranu kantautoricu i glazbenicu koja će donijeti sa sobom dašak Južne Amerike iz koje se nedavno vratila sa svojih putešestvija.

AKLEA NEON, žena gazela, autorica You Tube kanala NEON ON SESSION, osječka je kantautorica i putujuća glazbenica sa zagrebačkom adresom. Svoje afro-soul-ethno-beats harmonije kanalizira cijelim tijelom - noga na pedal looperu, ruka na gitari i MIDI controlleru, s glasom koji rezonira do tjemena. Magnetske prisutnosti nastupi joj prolaze u bljesku, a ostaju u kukovima još danima. Njezin glazbeni izričaj opisuju kao Tash Sultana u ethno điru i Sara Renar s upbeat momentom, dok u svojim live nastupima ima savršen omjer covera i autorskih pjesama (njezine obrade Drakea i Erykhae Badu morate doživjeti)! Zimus je izbacila svoj prvi singl "Da mi je", nastao u Hrvatskoj, dok je video uradak snimljen u Londonu s kadrovima putovanja brazilskom obalom na motoru (keeper) nomada! Osim toga u ožujku je za Dan Žena izbacila pjesmu sa video uradkom ''Iskoračujem'' preko svojeg You Tube kanala, pjesma nastala protiv nasilja nad ženama, a koju je Aklea predstavila i promovirala i u eteru Radio Rojca!

Svoju #vibratehigher setlistu već je ispjevala u Osijeku, Zagrebu, Karlovcu, Puli, Komiži, Rijeci, Beogradu... uvijek spakirana i spremna da krene dalje, širi krugove, takne i potakne. Nedavno je snimala u Londonu svoj prvi album stoga pulska publika može očekivati mnoštvo novih pjesama!

#AKLEANEON #NEONON
IG: https://www.instagram.com/aklea_neon/
FB: https://www.facebook.com/AkleaNeon/
BC: http://akleaneon.bandcamp.com

Soul Ting glazbeno-umjetničke su večeri posvećene suvremenoj R&B glazbi, Hip-Hopu te svim njihovim glazbenim derivatima i srodnim žanrovima. Osim slušanja probranih playlista naših selektorica i njihovih gostiju s lokalne i regionalne scene, u sklopu glazbenih večeri ugostiti ćemo različite ženske umjetnice i njihove radove u kojima istražuju razna ženska pitanja u ogledalu suvremenog društva, ali se pobrinuti i za vaše nepce ukusnim delicijama iz kuhinje naše Martina Malić.

Pratite Soul Ting na službenoj FB stranici i na www.instagram.com/soultinggg

Slušajte Soul Ting radijsku emisiju utorkom od 19 do 21h na valovima Radio Rojca na 89.7 FM ili streamajte na radio.rojc.eu te preslušajte protekle emisije na www.mixcloud.com/soultinggg.

petak 28.06.2019.
22 - 04h, upad: 30 kn

28 Lip 2019