Psygendering Vol. 10

VOŽNJA ZAGARANTIRANA !!!!!

Psygendering slavi 10. vožnju u svom klubu Kotač uz pomoć domaćih i gostujućih psynauta.

DJs:
Teddy Lee
Nesho
Mozza

Live:
Too Faar - autorski live psy-set

Psygendering Up tempo party završava u 06:00 sati, ali uz pomoć čarolija i čarobnih štapića pretvara se u Down tempo party ili Chill Zonu i nastavlja do 10:00

DJ Mozza
U ovoj ludoj vožnji imamo čast predstaviti DJ Mozzu, našeg prijatelja iz praskozorja psytrance scene koji je više puta vozio ekipu na lokalnim i internacionalnim psy floorovima i vratio sve putnike zadovoljne, nasmijane i u jednom komadu. Poznat je po anegdoti da ga je onaj tip iz NESSE zvao da ih vozi na Mars ali ga Mozza glatko odbio jer se u NESS-i služe zastarjelim vozilima. :)

Transcape Records izdaje njegov V/A mix za cca. dvije sedmice, a mi imamo premijeru na Psygenderingu tako da drmanje buljama na najfriškije psyice zagarantirano.

Bios:
DJ koji se ne prestano mijenja, razvija i istražuje, uvijek spreman na različite stilove u različitim prigodama. Njegovi DJ setovi mogu se opisati kao mješavina starog i novog zvuka, uglavnom pod utjecajem žanrova poput psihodeličnog, progresivnog i goa trancea.
Danas je DJ i party promotor u organizacijama Chaotic Beats & Stara škola i DJ-a na Transcape Records labelu.

Osim EXIT festivala na kojem redovito svira od 2013. (Gaia eXperiment Trance stage) svirao je i na festivalu OZORA - Pumpui Stage (Mađarska, 2015), Wicked Forest Festival (Srbija 2007-2014), Elysium Island Festival (Srbija, 2016), Revolution Festival (Rumunjska, 2016 - 2017), Festival PLUR (Srbija, 2016), Festival Life Celebration (Hrvatska, 2009 - 2013), Alarm Festival (Makedonija, 2010), njegovi su se mixevi vrtili na radio emisijama poput D-Trancea, Ravevoxa, Dragonfly radija i Radi Ozore (službeni web radio Ozora festivala).
https://www.facebook.com/dj.mozza/
https://soundcloud.com/mozza
https://www.mushroom-magazine.com/dj-mozza/
https://twitter.com/momir_pandurov?lang=hr
https://www.mixcloud.com/discover/dj-mozza/
https://www.youtube.com/watch?v=S-05oROeEpA

DJ Nesho
Šta reći, šofer s dugim iskustvom u vožnji intergalaktičkih krnjalica koji je s vremenom koje ne postoji u prostoru koji ne postoji izučio zanat pokretanja bulje na dance flooru i sve je bolji i bolji i bolji bolji bolji i b........

Evo šta Nesho kaže o sebi:
DJ Nesho / Pula / Tesseract Studio
Skupljanje muzike od polovice 90ih godina, festivali, šarenilo, prijateljstva, artisti, eventi od 50 do 10 000 ljudi, razbijanje ega u najsitnije komadiće. Kroz Metamusic Production, Mars Room / Future Nature, te label za koji sam emotivno vezan i koji je ekspandirao ko rusi u svemir te izdao dvije kompilacije pod mojim imenom V/A Future Nature 1 i 2 compiled DJ Nesho Tesseract Studio, broj 1 psyshop 2011 !!!

Kroz goa psy tech progressive ambient psychedelic vibration univerzalne frekvencije, spoznaje ljudskosti i kvalitete samog čovjeka nevezano uz ovo materijalno sranje, transformacije svijesti kroz ples, smjeh, zez i spiritualno psyhodelično iskustvo otvorenog srca, uma i kutije cigara i dalje vas volim !!! Vidimo se na flooru !!!
www.facebook.com/nenad.n.milacic
https://soundcloud.com/neshodj

DJ Teddy Lee
Funkmaster, groover- moover među trancerima otvara našu desetu Psygendering proslavu sporijom ali sigurno buljomrdajučom vožnjom.
Psychonaut diplomiran u klasi dr.Zenonana Psychodelic University-u nije prvi put na sjedalu vozača na našim proslavama i zato ne moramo puno pričati već se samo prepustiti vožnji, znamo se ; ))

Too Faar - live psy set
U svom live setu premijerno predstavlja par novih anarho-trance skladbi iz svog nadolazećeg albuma koji se zove "Psynarchy".
Napokon, Pizdatimaterina, to kažem sebi, ne vama. :)))
Of kors set je apsolutno autorski što garantira divlju vožnju bijelom cestom bez bijele crte po sredini isprekidanom ili punom preticanja, uletanja u škare, karamboliranje i na kraju slijetanje u solnu kiselinu.

Kao producent psyhodelične glazbe prisutan je u domaćem i međunarodnom trans kokšinjcu od 90-ih. Stvara psychedelični plesni zvuk 90's dodirom modernih trendova u elektronskoj glazbi kao što su psy, zenonesque, minimal, dark, dub step itd. začinjen zdravom dozom punk attitudea.
www.mgkmusica.com
https://www.facebook.com/toofaarmgk/ - facebook
https://mgkmusica.bandcamp.com/album/green-screen

Za vizualni ugođaj pobrinut će se Vilenia Velenia i njezina bića iz svjetova bliskih.
www.facebook.com/velenia.herberia

Petak 23.02.2019.
22:00 - 06:00, ulaz: 30 kn pretprodaja / 40kn na dan događaja

23 Velj 2019