Proces #16: Tús Nua - live

Kako bi zaključili Mjesec ponosa, Proces #16 dovodi u Kotač jedan live koncert. Nakon sjajnog nastupa prošle godine na Procesu #4, vraćaju se drage nam Tús Nua. Tús Nua, zagrebački bend čiji je žanrovski izričaj shoegaze, post-rock i dream, izdao je svoj prvi album ‘Horizons’ 2017. i odmah je primjećen i vrlo pozitivno primljen i od publike i od kritike. Prošlo ljeto su svirale na mnoštvo festivala (Indirekt, InMusic, Tam tam, itd), a san im se ispunio nakon što su bile predgrupa u Ljubljani jednim od svojih idola, bendu God Is An Astronaut. Trenutno kuhaju nove stvari za drugi album, a moguće je da nas iznenade nekom novom melodijom baš na Procesu. Ne propustite ovaj sjajan bend, bit će vam jasnije zašto su i ovog ljeta tražena roba. :)

Zašto Proces? Zato što smo svjesni da je riječ o dugoročnoj i dubinskoj promjeni načina na koji naša zajednica funkcionira i kojoj je potrebno određeno vrijeme da bi u svom tempu prošla tu preobrazbu. Pravo na slobodu odabira i na drugačiji pogled na svijet pravo je svakog građanina ovoga svijeta. Pridružite nam se 18. svibnja u Kotaču kako bi zajedno rušili barijere i gradili prostor slobode.

Proces je namijenjen posjetiteljima svih seksualnih orijentacija, nacionalnosti, spolova i rodova, vjeroispovijesti, boje kože... onima koji su željni izlaska iz rutine i koji su cijepljeni od predrasuda. Podržite različitost, ravnopravnost, uključivost i ljubav, jer ljubav nije manjina! Budite svoji, slobodni i izrazite se kako želite. Prihvatite sebe i druge. Zajedno rušimo predrasude i slavimo različitosti koje nas čine onima koji jesmo.

subota 29.06.2019.
21 - 02h, upad donacija

29 Lip 2019