Proces #14: Gledamo Euroviziju

Koji je najbitniji događaj u cijeloj godini? Naravno, Eurovizija! Zato smo samo za vas odlučili organizirati kolektivno gledanje finala. Aleksandar Kostadinov i Duško Čurlić neće biti ni do koljena našoj gošći komentatorici Aniti Buhin, velikoj obožavateljici i pasioniranoj pratiteljici natjecanja. Hoćemo li gledati Roka u finalu, hoćemo li padati u trans od blještavila, glamoura i visokih štikli (a nisu Severinine), hoćemo li hejtati susjede jer nam nisu dali 12 bodova? Sve to i više vas čeka na Procesu #14!

Nakon proglašenja pobjednika slijedi slavlje do kasno u noć uz glazbenu selekciju u Evrovizijskom tonu!

Zašto Proces? Zato što smo svjesni da je riječ o dugoročnoj i dubinskoj promjeni načina na koji naša zajednica funkcionira i kojoj je potrebno određeno vrijeme da bi u svom tempu prošla tu preobrazbu. Pravo na slobodu odabira i na drugačiji pogled na svijet pravo je svakog građanina ovoga svijeta. Pridružite nam se 18. svibnja u Kotaču kako bi zajedno rušili barijere i gradili prostor slobode.

Proces je namijenjen posjetiteljima svih seksualnih orijentacija, nacionalnosti, spolova i rodova, vjeroispovijesti, boje kože... onima koji su željni izlaska iz rutine i koji su cijepljeni od predrasuda. Podržite različitost, ravnopravnost, uključivost i ljubav, jer ljubav nije manjina! Budite svoji, slobodni i izrazite se kako želite. Prihvatite sebe i druge. Zajedno rušimo predrasude i slavimo različitosti koje nas čine onima koji jesmo.

Subota 18.05.2019.
20 - 04h, upad je free!

18 Svibanj 2019