PowerTape: Take the house down

Line up:
''''''''''''''''''''
DINO JUKIĆ (KBS Entertainment, Madafunkaz)
Domy D b2b Dikla (Loud Silence)
Nick Radošev (PowerTape)

PowerTape se vraća u akciju novim,svježim melodijama koje tjeraju na plesni pod Zaplešite s nama 2.11. na eventu "Take the house down" uz nezaboravne house tonove i dopustite si da vas operu najljepši osjećaji uz najljepšu glazbu.
Upoznajte naše dečke:

Naš prvi počasni gost je Dino Jukić - Dee No, mladi Riječanin sa širokim spektrom stilova, a za nas će ovaj put, u Klubu Kotač, vrtiti mininal house. Trenutni je rezident Case del Padrone na Krku i član projekta Madafunkaz. Iako ćete više o njemu čuti u idućim objavama, vjerujemo da je najbolji način za upoznati Dinu upravo slušati ga dok radi ono što voli.

Naš drugi počasni gost je Domagoj Pavlović - Dommy D, momak s istančanim smislom za muziku i dobar vibe, član je Loud Silence kolektiva. Svoj je ritam pronašao u laganom house-u i tech house-u, a po potrebi i paprenom groove Tech-u. Aktivno se bavi DJ-ingom i produkcijom, a njegovi setovi uvijek su popraćeni stajlom - šilterica ili šešir, ovisno o paprenosti traka koje vrti.

Naš treći počasni gost je Andrej Diklić - Dikla, veliki ljubitelj elektronske glazbe,plesa i dobrih soundova, također je član Loud Silence kolektiva kroz kojeg publici pokušava približiti njegov doživljaj glazbe. Ovaj markantan mladić preferira house tonove, ali voli i zavrtiti dobar tekno. Svoje zvukove traži u vinilima i oldschool melodijama, a kaže da je za njega priroda najljepši stage.

I za kraj, naš ljupki domaćin Nikola Radošević - Nick Radošev, powertapeovac uz kojeg su zabava, ples i dobar provod zagarantirani! Nikola nas također voli pržiti deep i tech zvukovima,ali za ovaj event odlučio je servirati nam micro house i minimal zvukove. Karizmatičan dečko za nas je pripremio neke od svojih glazbenih dragulja koje će nas voditi do zore.

Veselimo se što nas upravo ova nasmijana hausss četvorka ima priliku rasplesati u prostorima našeg Kotača, a više informacija o njima stižu u nastavku!
See ya on the dancefloor

subota 2.11.2019.
22 - 6h / upad: 10 kn

02 Stu 2019