PowerTape: Lounge w/Gaia & Algoriddim

PowerTape-ovci ponovno napadaju, ovog puta u ljetnom izdanju!

Tijekom toplih ljetnih mjeseci naše mlade snage održavat će evente srijedom, na mjesečnoj bazi, pod imenom - PowerTape Lounge. Ako se dosađuješ na svojim školskim praznicima i ne znaš gdje izaći tokom radnih dana kad nema “pravih partija”, baci đir do Kotačevog dvorišta gdje će te dočekati PowerTape ekipa sa svojim izabranim playlistama. Ležanje pod ljetnim zvjezdanim nebom, njihanje uz zvukove odabranih glazbenih umjetnina i druženje s prijateljima - to te čeka!

Na prvom izdanju PowerTape Lounge-a svojim zvukovima ugostit će nas sami osnivači platforme - Gaia i Algoriddim (Luka Bošnjak).

Algoriddim je poznat po svojom reggae i dub opredijeljenju, te je imao prilike nastupiti u Kotaču, na Fort Punta Christu, te ćemo ga moći poslušati i na Seasplash pre partyju! Ovaj mladić potječe iz Koprivnice, no trenutno studira u Puli gdje u Kotaču radi kao sound tehničar. U slobodno vrijeme voli izvoditi lude akrobacije na svojoj BMX biciklici, te naravno, gruvati uz rastafarijanske dub ritmove. Sigurni smo da nas njegova selekcija neće razočarati za ovo toplu ljetnu večer!

Gaia je naša mlada organizatorica koja ima poprilično raznolik glazbeni ukus. Iako voli lupat acid techno, za ovu prigodu pripremila je lijepe ambijentalne glazbene komade kojima će nas uljuljškati u opuštajuću noćnu atmosferu. S DJ znanostima počela je eksperimentirati prije nekoliko mjeseci, a u fenomen glazbe zaljubljena je oduvijek. Imala je priliku puštati u Kotaču, na Fort Punta Christu, te ovog ljeta u svom rokovniku ima još nekolicinu planiranih gaža i izvan grada.

Ako te zanima glazba ili jednostavno tražiš mjesto na kojem bez predrasuda možeš biti svoj, dođi na PowerTape!

srijeda 26.06.2019.
20 - 00h, upad je free

26 Lip 2019