PowerTape: Lounge w/ Kasja & Lovro Novoselić

Drugo izdanje PowerTape Lounge-a kuca na vrata!

Tijekom toplih ljetnih mjeseci, mladi PowerTape-ovci održavaju evente srijedom na mjesečnoj bazi pod imenom - PowerTape Lounge.

Ako se dosađuješ na svojim školskim praznicima i ne znaš gdje izaći tokom radnih dana kad nema “pravih” partija, baci đir do Kotačevog dvorišta gdje će te dočekati PowerTape ekipa sa svojim izabranim playlistama.

Na drugom izdanju PowerTape Lounge-a house glazbu puštaju Kasja i Lovro Novoselić.

Kasja je mlada puležanka s riječkom adresom. Tijekom svojih neprimjerenih godina provodila se u Rojcu na svakojakim neprimjerenim događanjima, a sada je došlo vrijeme i za nju da nastupi ondje u sklopu PowerTape platforme. Dosad je imala prilike nastupati u riječkim klubovima Život i Crkva, te u Tunelima ispod Rijeke. Njezina selekcija vrvi svakojakim elektroničkim uratcima, a za ovu ljetnu večer počastit će nas laganini hausićem.

Lovro Novoselić mladi je entuzijast za elektroničkom glazbom, specifičnije za tech house-om. Redovno posjećuje svakojake partije po regiji, istražuje DJing i glazbenu produkciju te je za ovaj PowerTape lounge probrao svoje omiljene house trake. Izronio je niotkuda, ali dobro da je izronio. Sigurni smo da nas njegov debitantski nastup neće razočarati.

Ako te zanima glazba ili jednostavno tražiš mjesto na kojem bez predrasuda možeš biti svoj, dođi na PowerTape!

srijeda 10.07.2019.
20 h - 00 h, upad je free!

10 Srp 2019