PowerTape #3

U slavlje dugoiščekivanog proljeća i sunčanog vremena, PowerTape ekipa održava treći clubbing event po redu koji će se dogoditi u subotu, 20.4.! Ove sudbinske noći opredijelili smo se za disco i house zvukove, te puno svjetle energije u toplom proljetnom ambijentu.

Marina Štefančić pulska je studentica medijskog dizajna u Koprivnici. Od nedavno se okušava u DJ znanostima kad je svoje istraživanje istoga započela na DJ radionici u sklopu Kotačeve edukativne platforme Edusplash. Ova miroljubiva mlada djevojka servirat će nam prave disco i house delicije iz svoje razigrane i sunčane selekcije. Garantiramo puno osmijeha i razdraganosti na plesnom podiju!

Anhel (Angelo Skoković) mladić je kojega je DJing elektroničke glazbe počeo interesirati krajem 2013. godine. Već idućeg ljeta dobiva priliku nastupati za vrijeme Outlook i Dimensions Festivala u Beach Baru Pacino gdje nastavlja gostovati idućih nekoliko godina. Uspješno je nastupio i 2017. godine na drugom izdanju Slurp! Festivala na Fort Punta Christu i osvojio prvo mjesto na DJ contestu povodom obilježavanja pete godišnjice Arboretum Kolektiva. Ukratko, Anhelov recept za uspjeh je dobar hausić s jakim basslineom!

Gaia jedna je od inicijatorica Kotačeve platforme za mlade PowerTape. Medij zvuka interesira ju oduvijek, te je u posljednjih par godina svoj sluh opredijelila za elektroničku glazbu. U umijeću DJing-a još je poprilično svježa, dok se u njezinoj selekciji može pronaći puno različitih tonova, iako ponajviše preferira duboki ritam obogaćen nepredvidljivim melodijama. Budite sigurni da će vas Gaia dobro izmađijati!

Pravi koncept programa PowerTape osmišljen je kao razvojna platforma koja spaja i potiče mlade na zajedničko druženje kroz glazbeno - tematske večeri.

Svaka životinja iz šume dobrodošla je na PowerTape kako bi zajedničkim snagama nastavile održavati ekosustav zdravim!
 

20 Tra 2019