Iskonov POP UP glazbeni kviz u Kotaču

Najposjećeniji domaći glazbeni kviz iz Tvornice Kulture 12. srpnja stiže u Pulu!

Glazbeni entuzijasti, znalci, ljubitelji pubquiz formi i svi znatiželjnici, ovo je VAŠ event. Prijavite svoj tim do 4 člana, provjerite svoje glazbeno znanje i osvojite nagrade 12.7. u Kotaču!

Počinjemo u 20:00 sati, kroz pitanja će nas voditi VidMarijo Rašić, a Iskon će prvih 10 timova koji stignu na lokaciju počastiti besplatnim pivom. Njihove poznate besplatne slasne kokice čekaju sve natjecatelje na lokaciji ;)

Nagrade:
1.plasirani tim = JBL bluetooth zvučnik za svakog člana tima
2.plasirani tim = izbor iz velike glazbene škrinje Iskona i Rockmarka (svaki član tima bira po 1 nagradu)
Predzadnji tim = piće na šanku Kotača

Prijave:
Prijave su besplatne i moguće se prijaviti putem linka bit.ly/2xpklWz

Više o POP UP glazbenom kvizu:

Iskon je u suradnji s glazbenom nagradom Rock&OFF te Tvornicom kulture ovog proljeća ponovno oživio veliki glazbeni kviz. S više od 50 natjecateljskih ekipa, kviz je odmah postao omiljeno mjesto okupljanja svih glazbenih entuzijasta, koji se u pozitivnoj natjecateljskoj atmosferi kroz cijelu godinu bore za glavnu nagradu: nastup odabranog Rock&OFF izvođača po vlastitom izboru na kućnom tulumu!

Ljetna zagrebačka stanka naše protagoniste vodi na veliku POP UP turneju, tijekom koje posjećuju domaće festivalske destinacije: Split (Fibra festival), Šibenik (Seasplash festival), Pulu (klub Kotač) i Orahovicu (FerragostoJam). Pitanja za vas sastavlja fantastična ekipa iz Tvornice kvizova, poznata po dugogodišnjem angažmanu na kvizaškoj sceni i u kvizu Potjera koji se emitira na HTV-u.

Prijavite se i vidimo se u Kotaču!

petak 12.07.2019.
20 - 00h, upad je free

prijave putem linka bit.ly/2xpklWz

12 Srp 2019