Funk'n'Soul w/ Mr. M & Jinxie Grooves

Halloween vikend počinje već u četvrtak...jer petak je neradni!

Mr. M mladi je pulski DJ, član Arboretum Kolektiva i prepoznatljivo ime na sceni. Publici je dobro poznat po svojim energičnim setovima i neobuzdanoj strasti prema drum and bass ritmovima, ali i grooveu kojeg nosi u srcu. Glazbeni ukus mu je eklektičan, a za različite pozornice bira drugačije setove i izražava se kroz različite žanrove. Nastupao je na brojnim partijima i mnogim lokalnim i regionalnim festivalima poput Outlook Festival, Dimensions Festival, Seasplash Festival, The Arboretum Festival of Dance i mnogim drugim.

Jinxie Grooves sin je okorjelih pulskih sakupljača vinila rocka & funka, rođen u Puli 1988. godine. Smatra se “Groove Diggerom” zbog stalnog, neumornog i svakodnevnog “kopanja“ manje poznatih ili zaboravljenih sampelova. Član je nekoliko kolektiva koji djeluju na području promocije različitih stilova muzike; Groovoteka, Arboretum Kolektiv, Među Nogama, Funky Kitchen, Soul Surfers...
Ne voli se ograničavati žanrovima pošto kroz njegove ušne kanale rezoniraju svakojake glazbene frekvencije, te se u njegovim setovima najčešće mogu čuti kombinacije različitih stilova muzike. Ono što ga najviše pokreće je funky zvuk u ritmu stare škole Funk-a, Disca & House-a, iako nisu mu strani ni drugi ritmovi...samo da je funky.

Sve vam je jasno...pozvani ste na odličnu čagicu!

četvrtak 31.10.2019.
21 - 04h / upad je free
15% popusta na baru za studente s X-icom!

31 Lis 2019