AFRO BASH: dancehall/afrobeats vs. grime

Jednožanrovski partiji su balkanska izmišljotina, a mi ćemo vam pokazati da možemo razdrmati sve od dubera do cajkera i da se kultura ne ograničava na jedan žanr čitavu noć.

Zato smo pozvali svima dobro poznate veterane reggae, dancehall, afrobeats i grime glazbe u pomoć:

SIMONOK
~ Nakon više od desetljeća na Grime i Dancehall sceni, Irski DJ/producent Simonok sa sobom donosi veće naoružanje od UNa.
2017e se iz Amerike seli u Zagreb gdje već nekoliko godina uspješno miješa teški bass i kiseli pravokutni signal koji na plesnom podiju nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dio je Mad Ting večeri i Scandal Rankin' program sam organizira.

https://www.mixcloud.com/simonok
https://www.instagram.com/simon.positivebrew
https://www.facebook.com/Simonok-331761050886598

PROOVE & DEGA
~ Proove & Dega su nova generacija DJ-a koja se pod utjecajem lokalnih, Seasplash i Outlook festivala, pronalazi u Bass glazbi. Upoznaju se 2013. godine te kreću sa nabavom prve opreme koju spajaju u jednoj od prostorija društvenog centra Rojc u Puli, gdje počinju razvijati svoje dj stilove, a 2014. godine dio su osnivanja record labela što se 2015. godine realizira pod nazivom Untied.

SHUGAMAN SELECTA
~ PULAP REGGAE STATION je nastao kao projekt za radijsku emisiju na Radio Puli 2010. s ciljem promocije reggae i dancehall kulture na ovim prostorima i šire. Od 2015. do danas emisiju emitiraju na valovima Radio Maestrala. Unutar svoga tima imaju dva baddest selectora i MCe.

NINA DAVIS (GANG GANG)
~ on the scene since 2015., over 30 parties, over 15 international guests, situated in Zagreb/Rijeka/Pula.
Bringing fresh vibes and new mixtapes with a dab of Caribbean flavor to a city near you.
2019. - it's all about afrobeats so get with the wave!

subota 13.07.2019.
22 - 04h, upad: 20 kn do ponoći, 30 kn poslije

mixcloud.com/ganggangskurr
youtube.com/watch?v=ysPUEmLeEQE
instagram.com/ganggangskurr
facebook.com/ganggangskurr

13 Srp 2019