Student Day Festival promo w/ Tino Dobrić

Subota, 23.5.
Student Day Festival promo w/ Tino Dobrić
ulaz: 30kn

Student Day, riječki festival studenata dolazi u Zagreb održati promo party s Tinom Dobrićem kao glavnim gostom i domaćim snagama kao supportom. SDF će se održati 29. i 30.5 u Rijeci gdje će na KBS Warehouse flooru glavnu riječ imati Aril Brikha i Alexander Kowalski sa live actovima.

Tino Dobrić(Seriously Twisted) -  je mladi glazbeni entuzijast koji je otkrio svoju strast prema elektronskoj glazbi u svojim ranim tinejdžerskim danima. Eksperimentiranje s glazbom postaje njegov glavni hobi, te je Tino proveo dosta vremena razvijajući svoj glazbeni ukus i vještine daleko od očiju javnosti. Nedugo nakon njegovog nastupa na Lovable Fairy Tale radijskoj emisiji na Proton Radiu, Tino je postao član Lovable Fairy Tale te je svibnja 2012 godine osvojio Burn Studio Residency natjecanje u Hrvatskoj. Također je dvaput nastupio na jednom od najvećih europskoh festivala – EXIT-u.Tino je danas član "Seriously Twisted" projekta kojeg aktivno vodi zajedno sa Marinom Biočićem. Njegov glazbeni stil je mješavina industrijskog i dub techna, a oni koji su imali priliku da ga čuju, uvjerili su se u njegovu sposobnost da se poveže sa publikom.

Mario Novak(Pitch Vinyl Shop) - U njegovim setovima se može čuti zaista veliki spektar muzike. Od disca, funka, housea pa sve do techna...No ono što mu je najbitnije je da sve mora imati svoju priču kako u životu tako i u glazbi koju svira.

Herya(Deep’n’Delicious) - Uvijek rado viđeno lice i jedan od organizatora Popovačkog GEMS festivala.Fura Deep House sound i kroz D`n`D predstavlja svoje viđenje istog.Mastersov je igrač i zbija šale na Vaš i naš račun.

Bronski(Deep’n’Delicious, KBS) - Jedan je od sudionika hrvatske klupske scene, na kojoj se prodefilirao nastupima na partijima u Kutini, iz koje i dolazi, gdje je promocijom, ali i svirkom digao klupsku scenu grada, a potom i nastupima u Rijeci, te rezidenciji u zagrebačkom Sirupu. Također je i suorganizator Deep’n’Delicious večeri u zagrebačkom Mastersu.

Mate Čeko(Šum&Sjena, KBS) - Član kolektiva UNEDOGLED, pratioc recentnih zbivanja na sceni i sve veći maher u mixanju.

Igoritzza(KBS) - Ukljucen u zbivanja na elektronskoj sceni od ranih 90ih kao predan sudionik partya i strastveni kolekcionar elektronske glazbe. Ne smatra se regularnim djem jer selektira i pusta glazbu bez obzira kojem elektronskom zanru pripadala.

 

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1624075327827662/

 

Sirup virtualno i socijalno
www.sirupclub.com 
www.facebook.com/clubsirup 
www.pozitivanritam.hr/sirup-club 

www.twitter.com/sirupclub 

23 Svibanj 2015