Slurp! vol. 3 w/ Lucretio (The Analogue Cops)

Treće izdanje ovogodišnjeg Slurpa! na tvrđavu Punta Christo ljubiteljima elektroničke glazbe podariti će strastvenu zabavu na dva podija.

Momčad okupljena oko vinilne etikete Vakum, koja je nedavno dogurala i do četvrtog razgrabljenog izdanja, dovodi nam u goste Lucretia iz beskompromisnog producentskog dvojca The Analogue Cops, s kojim je u nekoliko navrata uspješno pohodio naše klubove. Porijeklom iz Padove, s trenutnom bazom u Berlinu, Domenico Cipriani, što mu je pravo ime, od prijatelja i kolega opisan je kao strastveni puštač glazbe, ovisnik o vinilima i još k tome inženjer zvuka. Neumorno je aktivan na nezavisnim izdavačkim kućama kao što su Restoration Records, Machines State Polymers, Appointment, Parassela i Muscle Records.

Uz Lucretia, Vakum floorom će prodefilirati vrsni domaćini Disrupted Project, Evan i Borut Cvajner, dok će program drugog iliti Techno floora istkati imena kvarnersko-istarske techno scene koja uvijek isporučuju sjajne setove, a to su Lemon, Adoo, Krekman i Poco Loco!

Subota, 13.8.2016. @ Tvrđava Punta Christo, Štinjan, Pula
Početak: 23:00 / Kraj: 6:00
Ulaz: 60 kn do ponoći / 70 kn nakon ponoći

http://www.slurpfestival.com
http://www.facebook.com/Slurp.festival
http://www.twitter.com/SlurpFestival
http://www.youtube.com/SlurpFestivalHR

LEMON

Dušan Trišović aka Lemon dio je istarske i hrvatske elektronske scene od davne 1994 godine i danas uživa status jednog od najrespektabilnijih Dj imena u Hrvatskoj. Kroz svoju karijeru prošao je različite faze, od dugogodišnje rezidencije u klubu "Ambasada Gavioli" , preko organizacije legendarnog "Rabac Summer Festivala" do festivalskih nastupa na EXIT-u, Barrakud Festivalu i mnogim drugim. Međutim, njegov najveći uspjeh zasigurno je projekt 'Balance', kojemu je cilj promocija elektronske glazbe kroz klupske večeri gdje se pored večeri u legendarnom Riječkom klubu “Stereo Dvorana” uz imena poput Joris Voorna, Barema, Paca Osune, Martineza I mnogih drugih zasigurno ističe “Stars Night Event” gdje dovodi imena poput Richie Hawtina, Carl Coxa, Marco Carole, John Digweeda, Dubfirea... 2007 godine Lemon se udružuje s izraelskim producentom Shlomi Aberom i izdaje hit 'Moods', za veliki Renaissance label, a samo izdanje podržavaju svjetski velikani poput Carl Coxa na čijoj kompilaciji ista traka i izlazi uz remix Valentina Kanzyania. Uz Moods, Lemon izbacuje još nekoliko singlova, na izdavačkim kućama Discoteca Music, Brown Eyed Boyz Records i Synthetic Arts koji su također dobro popraćeni dok recentnija izdanja izlaze na Night Light Records, Patent Skillz te Blueway Music uz suradnju sa Dj Adoo-om i Dj Lionom. Lemon trenutno radi na novim produkcijskim projektima kao i na pripremi nadolazeće klupske sezone 2016/17.

--> facebook.com/djLemonInc  --> soundcloud.com/lemon-inc  --> mixcloud.com/Lemon_Inc  --> balance.hr

ADOO

Admir Adoo Hasanbegović je house, tech-house i minimal techno artist, DJ & producent iz Pule, Hrvatska.
Njegova glazba je mješavina prepoznatljivih groovy bas linija, varijacija striktnih i tribalističnih perkusija, vješto pokretnih ritam sekcija, isprepletenih i upakiranih u topli aranžman a ponekad i veoma iskrenu metaforičnu cjelinu.
Njegovu glazbu podržavaju i sviraju velika imena kao što su : Richie Hawtin, Pacao Osuna, Dubfire, Marco Carola, Sam Paganini, Julian Jeweil, Stefano Noferini, UMEK, Cristian Varela itd, a također niže izdanja na prestižnim labelovima kao što su: 1605, Toolrom, KD Music,Stick Recordings, Selected Records, Patent Skillz, Night Light Records, AudioJah, Fresco Rec., Alchemy i itd.
Njegov remix za traku The Power - DJ Face Off ( Adoo Remix ) je bio prvi u top 100 Tech House žanra na Traxsourceu.
U prosincu 2014 prijavljuje se za remix contest trake Bregucha od Gramophonedziea i DJ Liona. Svojim remixom uvjerljivo osvaja prvo mjesto na Beatportu.
U kolovozu 2015 - nastupa na velikom i prestižnom festivalu u Španjolskoj - Aquasela Fest u Asturiasu. Na tom festivalu Adoo nastupa rame uz rame sa poznatim svijetskim imenima kao što su : Carl Cox, Richie Hawtin, Paco Osuna, Joseph Capriati, Matador, Nic Fanciulli, Cristian Varela i drugi...
U srpnju 2016 Adoo po prvi puta posjecuje Indiju povodom svog INDIA TOURA - 3 svirke u 3 grada.

http://dj-adoo.com/
http://www.beatport.com/artist/adoo/148974
http://www.soundcloud.com/admir_adoo

KREKMAN

Dj Krekman (Mario Krekman) rođen je 1985. godine u Puli, Hrvatska. "Još kao jedanaestogodišnje dijete posjetio je techno party u tvrđavi Fort Bourguignon koji ga je očarao. Tada je shvatio da želi postati dj i baviti se elektronskom glazbom. Tako Krekman zadnjih petnaestak godina djeluje na hrvatskoj sceni kao dj, promotor i organizator  evenata na podrucju Istre i šire. Djelovao je u par organizacija kao što su: Team addictive, The New Wave i danas Balance. Krekman je nastupao sa svjetski poznatim artistima kao što su: Richie Hawtin, Marco Carola, Adam Bayer, Christian Varela…Muzički stil mu je prepoznatljiv – groovy techno sa house elementima.

http://www.mixcloud.com/krekman/
https://soundcloud.com/krekman
http://facebook.com/krekman

POCO LOCO

POCO LOCO aka Andrej Begić je DJ a odnedavno i producent iz Pule. Novo nadolazeće lice u elektronskoj sceni koji rapidno svojim nastupima i pomno izabranom glazbom osvaja klubove a i rejvere. Poco Loco preferira Tech house &  techno  glazbu koju rado svira u svojim setovima, ali koju odnedavno i  producira. Prvi službeni nastup bio mu je u Crikvenici povodom Maskenbala 2015 godine , nakon čega mu se svirke po Hrvatskoj i inozemstvu samo redaju pa je tako nastupao u gradovima kao što su: Crikvenica, Rijeka, Zagreb,Split, Zadar, Osijek, Rovinj, Pula, Krk, Mali Lošinj, Ljubljana,Porto,Marco de Canaveses, Udine,Berlin.
Bilježi  također nastup na poznatom ECO Festivalu u Sloveniji, tako što je osvojio 5 mjesto u svijetu na natjecanju za ECO Talent Contest.
U ožujku 2016 bilježi svoje prvo izdanje u suradnji sa Adoo-om, njihov uradan se nalazi na Stick Miami 2016 kompilaciji , koja je izašla na labelu Stick Recordings koji je u vlasništvu poznatog  Alberto Ruiza, zatim u srpnju 2016 prvi EP u suradnji sa Adoom, Darkrowom i Alenom Sforzinom, traka sa tog EP-a IN MY HEAD je nakon 5 dana ušla u TOP 100 TECHNO CHARTS na BEATPORTU.
 
http://dj.beatport.com/profile/443590
https://soundcloud.com/andrej-bega
https://www.facebook.com/bega123?ref=hlv

13 Kol 2016