Rojc Showcase w/Radikal Guru @ Monte Paradiso klub, Pula

ROJC SHOWCASE
Klub Monte Paradiso, K. Rojc, Pula
Subota, 1.03.2014., 22-04h

RADIKAL GURU (Pl)
Jedna od najsjajnih zvijezda underground roots zajednice u zadnjih 5 godina, Poljak Mateusz Miller stvara neodoljivu i jedinstvenu fuziju zvukova koji obuhvaćaju dub, reggae i dubstep, sviraući pod pseudonimom Radikal Guru. Inspirirana soundsystem kulturom, njegova je glazba sinonim za zagušljivu težinu dread basseva, uz vibrantne i eklektične tonske palete, ali i dinamiku u energetskim nivoima, čime jednako poslužuje plesne i meditativne potrebe. Sljedbenik King Tubbyja i Scientista, Matt je zadobio svjetsko priznanje kroz seriju 12“ izdanja na vodećem reggae/dubstep labelu Dubbed Out, nakon čega razvija kreativno partnerstvo s bratskom firmom Moonshine Recordings, cementirajući ugled kao jedan od najjačih predstavnika scene. Njegova Moonshine diskografija se diči vrhunskim materijalom, koji uključuje njegov debi 'The Rootstepa' i moćni 12“ 'Dread Commandments', a posebnu pažnju obratite na ozbiljno uzbudljiv razvitak priče prilikom skore premijere njegovog drugog albuma.

Osim što je talentirani producent, Matt je i sjajan selektor, prenoseći svoju strast za glazbom kroz DJ setove koji jednako odaju počast bogatoj povijesti zvuka i kulture, koliko predstavljaju i najsvježije sonične inovacije njegovih kolega i njega samog. Brojna su odredišta gdje je vršio invaziju na soundsysteme ritmovima punim bassa i pozitivne vibre, nedavno nastupajući s vokalnim suradnikom Cian Finnom na legendarnim Subdub i Tokyo Dub eventima, uz izlete širom karte, u Moskvu i Južnu Afriku. Uhvatite Matta kako usijava atmosferu na seriji ovogodišnjih ljetnih festivala, uključujući Outlook i Boomtown. Potpuna ruta će tek biti objavljena, a već nas na horizontu čeka mnogo toga čemu se radujemo..
www.radikalguru.com
https://soundcloud.com/radikal-guru
www.facebook.com/RadikalGuruOfficial

EXOTIC TIME (Pu)
„Exotic Times“ nastaje 2009. s ciljem promocije reggae kulture kroz organizaciju reggae događaja u smislu širenja kulturno-zabavne ponude grada Pule. Uz upriličenje vlastitih bashmenta te nastupa na raznim događajima, festivalima, humanitarnim priredbama i natjecanjima kao što su: „Overjam Festival 2013", "Arboretum Eco, Art & Music Festival 2013", „Seasplash Festival“ 2011, "Seasplash Platforma #5, #6 & #7 u gradovima kao što su: Pula, Zagreb, Sarajevo, Ljubljana, Rovinj, Tolmin, surađuje i nastupa s raznim izvođačima s balkanskog područja.
www.facebook.com/pages/Exotic-Times/356355155709
www.soundcloud.com/exotic_times

207 (Pu)

www.facebook.com/pages/207-Official-Fanpage/117018568409140
https://soundcloud.com/207-production

Visuals by Zeko NS

www.seasplash.net
www.pozitivanritam.hr
 

01 Ožu 2014