Ploča je uvijek najbolji poklon: Novo predbožićno izdanje Opločavanja idealno za kupovinu darova

Iza nas je Opločavanje Specijal - Prvi sajam nezavisnih izdavača, koji se odvijao tijekom dva dana 18. i 19. studenog, u prostorima Pločnika i PDV shopa. Ovakav specijalizirani sajam gramofonskih ploča polučio je veliki interes domaćih izdavača te je na prvom izdanju sudjelovalo čak 35 labelova. Glazba na vinilima, ali i CD-ima, kazetama kao i popratni merchandise ima svoje vjerne kupce, kolekcionare i glazbene entuzijaste koji su u velikom broj došli podržati ovo prvo izdanje kao i nadopuniti svoje glazbene kolekcije. Bila je to ujedno i prilika za druženje, upoznavanja izdavača, glazbenika i ljubitelja vinila.

Tim smo sretniji da možemo najaviti i novo izdanje Opločavanja, sajma gramofonskih ploča različitih izlagača i kolekcionara koji će svojom šarolikom selekcijom vinila, vjerujemo, privući također veliki broj ljubitelja gramofonskih ploča. Ovo predbožićno izdanje Opločavanja idealna je destinacija za kupovanje darova, koja se naslanja na tradicionalnu akciju PDV-a ploča je uvijek najbolji poklon! Datumi rezervirani za novo Opločavanje su 9. i 10. prosinca, od 11 do 19 sati, a mjesto je isto - Pločnik te PDV dućan na katu iznad na adresi Međimurska 21.

Kao i na prvom sajmu gramofonskih ploča u Pločniku, u dva dana izmijenit će se ukupno 14 izlagača, po sedam svakoga dana. Tako da će ponuda biti raznovrsna i različita u subotu i u nedjelju. Novo Opločavanje, idealna je prilika da nadopunite vlastitu kolekciju ili da pronađete idealan poklon svojim najmilijima u blagdansko razdoblje koje je pred nama. 

Kako je bilo na Opločavanje Specijalu - Prvom sajmu nezavisnih izdavača možete pogledati u prilogu HRT-a za Vijesti iz kulture.

Popis nezavisnih labelova koji su izlagali na Opločavanje Specijalu (abecednim redoslijedom):

BARBA, BASIC & ROUGHBLACKSOUL MUSICBLIND DOG RECORDS, BUREK, CYCLE RECORDS, DALLAS, DHP-AK47, DIRTY OLD LABEL, DOOMTOWN, DOSTAVA ZVUKAUO ELEMENTALFORBIDDEN DANCEFOX & HIS FRIENDSGEENGER RECORDS, GURANJE S LITICE, IMOGEN RECORDINGS, JEBOTON, KOPATONMAST PRODUKCIJA, MOONDANCE, MUDRI BRKNO PROFIT RECORDINGS, NOTA BENE RECORDS, PASS THE HAT, PDV, POMALO, RIKA MUZIKA, SLUŠAJ NAJGLASNIJE, SMRT RAZUMA, THIRD WORLD, TONDAK, VEDRAN PETERNEL (ZVUČNI ZIDZAGREB CALLING), VAKUM, VILLAGE LIVE, WTF RECORDS, i još možda poneki.

21 Stu 2023