Otvorenje sezone 2017. na tvrđavi Punta Christo

U subotu, 20. svibnja tvrđava Punta Christo opet otvara svoja vrata! Pred nama je još jedna sezona puna zabave i dobrih vibracija na ovoj jedinstvenoj lokaciji.

Ovog nas ljeta očekuju: još jedna serija jednomjesečnih, ljetnih događanja Slurp! festivala, jubilarno 15. Izdanje Seasplash festivala, 6. Dimensions festival, i pred kraje sezone jubilarni 10. Outlook festival… Pored njih tu su još brojne klupske večeri, partiji, koncerti, izložbe, projekcije filmova na krovu utvrde... Tvrđava Punta Christo i ovo ljeto će biti središte zabave i više nego ugodnog druženja.
Sezona počinje tradicionalnim 3ple Dubble Trubble partijem na dva floora. Otvorenje će biti uveličano postavljanjem i otkrivanjem murala posvećenog Zion Trainu, autora Marka Vojnića.
Subota / 20.5.2017 Fort Punta Christo – Štinjan/Pula 22-06h, 40 kn do / 50 kn nakon ponoći

SEASPLASH Floor – Powered with Seasplash Sound System:

ZION TRAIN 
UK dub pioniri & prvaci vraćaju se na tvrđavu Punta Christo, ovog puta premijerno povodom otvorenja sezone, kada će ujedno prisustvovati otkrivanju murala, čije su nastajanje u izvedbi Marka Vojnića inspirirali svojim radom, kao i prvim nastupom na ovoj lokaciji, za vrijeme održavanja prvog Seasplash festivala 2003. godine. Aktualno izdanje je dvostruki album ‘Versions’, koji sadrži remixeve pjesama s 2 prethodna albuma ‘State Of Mind’ i ‘Land Of The Blind’. Za 2018. najavili su veliku turneju povodom 30 godina postojanja, kroz dosadašnjih preko 2500 nastupa, posjetili su najveće svjetske klupske i festivalske pozornice. I dalje vode izdavačke etikete Universal Egg i Deep Root, i svoj Abassi Hi Power sound system, kao i što smo sigurni da će vas Perch u live dub mixu, i Dub Dadda za mikrofonom, još jednom rasplesati. 

http://www.wobblyweb.com/
http://soundcloud.com/zion-train
http://www.mixcloud.com/ziontrainindub/
http://www.youtube.com/user/neilperch
https://www.instagram.com/ziontrainindub
https://www.facebook.com/ZionTrainInDub
https://ziontrain.bandcamp.com/

MUNCHIES SOUND SYSTEM 
Mladi kolektiv iz Pule, aktivan je od 2014. godine sa svrhom promoviranja reggae muzike i sound system kulture. Od ljeta 2014. organiziraju sound system meetinge u Puli i sudjeluju na mnoštvo festivala u regiji kao sto su Seasplash, Lost Theory, Modem, Overjam, i klubskih večeri po cijeloj Hrvatskoj, Italiji i Sloveniji. Pred kraj 2015. završavaju vlastiti sound system s pomoću Digitrona, Warrior Chargea i Rockers Dub Mastera i kreću sa serijom mjesečnih evenata gdje su imali priliku ugostiti Vibronics i Madu Messengera, Egoless, Indica Dubs, Dubble, Resistence in Dub i veliki broj prijatelja selektora iz regije.

https://www.facebook.com/munchiessoundsystem
https://www.mixcloud.com/munchiessoundsystem/
https://soundcloud.com/munchies-soundsystem 

PULAP REGGAE STATION 
PulaP Reggae Station ekipa 2011. godine započela je s emitiranjem tjedne radio emisije o reggae i dancehall kulturi. Ekipu čine: Hot Steppa, Fyah Steppa, Zj Sinke i Shugaman. Emisija obuhvaća glazbene žanrove kao što su dub, reggae, dancehall, hip-hop, pop reggae, soca, dubstep, jungle i drum n’ bass. S preko 250 emitiranja slušana je diljem svijeta. Uz emisiju tu su i live nastupi na raznim festivalima i događajima; Seasplash Festival, Overjam Festival, Showcase Pula, Triple Double Trouble party, Reggae Konferencija, Youth on Rise, Reggae pod Belvederjem, Phat & Tight, DKT, Vybz te warm up za koncert Anthony B-a kao jedan od značajnijih nastupa. 
https://www.facebook.com/pulap.reggae.station/

ARBORETUM KOLEKTIV 
Ljubav prema drum’n’bass muzici odvela je Arboretum Kolektiv do pet godina aktivnog djelovanja na sceni. Da li u ulozi izvođača ili organizatora mnogih evenata u sklopu udruge Aboretum ili samostalno, kolektiv je pronašao svoj put na lokalnoj, ali i regionalnoj sceni. Oni su drum’n’bass trojac iz Pule kojeg čine Jinxie Grooves, Chvigy & Mango. Arboretum Kolektiv je zvuk izvorno formiran s ciljem podizanja lokalne scene na višu razinu te pridonosi globalnoj drum’n’bass zajednici.
https://soundcloud.com/arboretum-kolektiv
https://www.mixcloud.com/ArboretumKolektiv/
http://bit.ly/1LvAhbL

 

BRADDA SELECTA 
Bradda Selecta je aktivan na reggae sceni još od 2006. godine kao član King Shango Sounda. Od tada skupio je preko dvjestotinjak nastupa na svim većim reggae festivalima i događajima u Hrvatskoj i okolnim zemljama. Isto tako, do 2011. godine sudjelovao je u organizaciji mnogih partija po Zagrebu kao npr. rezidencije KSS u klubu Masters, residencija u bivšem klubu Havana i Rock the Boat. Od glazbenika s kojima je dijelio stage svakako treba spomenuti Alborosie & Sheng Yeng Clan, Tippa Irie, Solo Banton, Trixstar, Chopstick Dubplate, Suedmassiv Sound, Baga Sound, Roots in Session i mnogi drugi. 
https://soundcloud.com/the_flippin
https://www.mixcloud.com/Brada/

SLURP! Floor:

TEA VUČKOVIĆ 
Pozitivna energija, veliki izbor finih traka i jedinstven osjećaj za kontrolu publike…to su glavna obilježja mlade Tee, čija se ljubav prema elektronskoj glazbi razvija od njene rane mladosti. Tea je 2011. godine zaronila u elektronsku plesnu scenu sa snažnom odanošću prema svom radu. Nakon osvajanja slovenskih plesnih podija, brzo je krenula naprijed i nastupala na partijima i festivalima diljem Europe. Puštala je uz DJ-e poput Sven Vath, DJ Rush, Umek itd. Također je vrlo aktivna na području organizacije i igra važnu ulogu u promociji nekih od najvažnijih događaja na slovenskoj elektronskoj glazbenoj sceni…kao što je ECO festival. Tea vjeruje u suradnju i sinergiju, što rezultira izdanjima i brojnim nadolazećim projektima. 
http://www.teavuckovic.com/
https://soundcloud.com/teavuckovic
https://www.facebook.com/DjTeaVuckovic

LIFE4FUNK 
Saša Jovanović aka Life4Funk rođen je u Rijeci 1981.godine. S 14 godina, počinje aktivno sudjelovati u lokalnom disco klubu i na radio postaji gdje s prijateljima vodi radijsku emisiju koja je bila orijentirana na promoviranje klupskog zvuka tog vremena. 1997.godine postaje rezident legendarnog dancing bara Diva gdje profilira svoj način puštanja glazbe. 2000.godine s prijateljima otvara ljetni klub Aquarius u Beloj Crkvi. Gostujući u mnogim klubovima bivše Jugoslavije postao je poznat po istančanom sluhu, izvrsnoj selekciji i specifičnoj povezanosti s publikom. Prije 10 godina nastupa na Exit festivalu i priključuje se Englishbreakfast organizaciji koja je zaslužna za veliki broj fantastičnih klupskih noći u Novom Sadu. 2012.godine odlučuje se vratiti u Hrvatsku i sada, nakon 22 godine iza pulta, živi u Rijeci i s prijateljima vodi klub Crkvu. 
https://www.soundcloud.com/life4funk
https://www.facebook.com/life4funk.dj
https://www.facebook.com/altar.servers.djs
https://www.facebook.com/mi.smo.crkva

BEBETTO 
Bebetto je svirao synth i bubnjeve u više pulskih punk-rock bendova, a usporedno sa sviranjem bavi se i DJ-ingom te glazbenim novinarstvom u fanzinima i raznim novinama. Bebetto je bio aktivan član Tcm grupe koja je organizirala Mtv Valkana Beach Festivale. Od 2003 – 2012 godine radio je kao menađer, organizator i DJ u rovinjskom Monvi Centru. Voditelj je i urednik radio emisije Revija na Ledu. Sada je dio Seasplash kolektiva koji aktivno sudjeluje u organizaciji Seasplash, Slurp!, Outlook i Dimensions festivala te brojnih drugih događaja. Njegovi su setovi kombinacija house + techouse elektronske muzike. Fuzija je Bebetto-va glazbena filozofija. 
http://soundcloud.com/dj-bebetto
http://www.mixcloud.com/borisbebetto/

RICH 
Samir Kamber – DJ Rich jedan je od pionira pulske “zlatne” rave generacije. Nakon nebrojenih partija sredinom prošlog desetljeća započinje i svoju DJ karijeru. DJ-irao je svim relevantnim klubovima u Puli i Istri; Monvi, Lighthouse, Fort Punta Christa, a zadnjih je godina nastupao i na novogodišnjoj Seasplash Platformi te raznim drugim eventima. Započinje i producentski rad, a njegove trake streme najviše technu nego nekim od drugih elektronskih žanrova. 
https://soundcloud.com/dj-rich-2

JOES 
Josip Peša aka Joes dolazi iz Pule i ima 19 godina. Glazbom i DJ-ingom se počeo baviti prije 5 godina. Prošlog je ljeta imao premijeru na Fort Punta Christu u sklopu Tjednog DJira. Preferira tech-house i techno beatove. 
https://soundcloud.com/dj-joes-306064110
https://www.mixcloud.com/josip-peša/

Pridružite se Facebook eventu.

 

20 Svibanj 2017