Otvorenje kluba Kotač

Nakon višemjesečnih priprema klub Kotač, prvi coworking prostor i kulturni klaster u Puli, u petak 8. prosinca i službeno će otvoriti svoja vrata.

Klub Kotač specifično je mjesto koje stvara i širi kulturnu i edukativnu alternativu pružajući polivalentni prostor u javnosti svima koji se žele kreativno izraziti, izgraditi nove platforme te sudjelovati u promjenama na lokalnoj razini. Glavna ideja Kotača je da služi kao platforma i da omogući prostor za djelovanje, stvaranje, promišljanje i prezentaciju svim neafirmiranim umjetnicima/cama, organizatorima u kulturi, aktivistima i mladima.

Kotač neposredno teži postići jačanjem pojedinaca u vlastitoj afirmaciji, bilo da se radi o samom umjetničkom izričaju ili da je stvar konkretne produkcije događanja kulturne, političke ili umjetničke tematike. Kreiranje programa omogućeno je svim osobama koje dolaze s konkretnim idejama, a unutar kolektiva nalaze direktnu organizacijsku potporu za realizaciju.

Program otvorenja:

HODNIK
20 - 21h - Otvaranje izložbe polaznika fotografije treće generacije - EduSplash/ArtSplash indoor prezentacija

DVORIŠTE
20 - 00h - Resident DJ's:
Foreigners Everywhere
Brada Selecta
Bebetto

21 - 21:30h - New skills on the block - "Parkour + free run" - prezentacija outdoor (prostor kod rampe i sterne)

KLUB
20 - 21h - EduSplash predstavlja:
Lounge music

21:30 - 22h - EduSplash predstavlja:
prezentacija Ableton-a

22:30 - 23h - EduSplash predstavlja:
ABoriginal C.U.B.E. - breakdance show

23 - 00h - 342nd day of the year - live act!

00 - 06h - Seasplash platforma #11 - warm up DJ's: 
Too Faar, 207, Alen Paver, Jinxie Grooves, Rich, Xxl, Alen Herceg, Paperclip Project, PulaP Reggae Station, Arboretum Kolektiv...

 

08 Pro 2017