Waitapu promovira ‘Hortus’ na ljubljanskom Dub Lab-u

Čakovečki psihodelični dub band Waitapu zasvirat će u Ljubljani, 4.12., ponedjeljak u sklopu Dub Lab programa kluba Channel Zero!

Bend je 2010. izdao debi album Bassonic Lodge za francusku etiketu Fresh Poulp Records. Prirodna povezanost s francuskom dub scenom i time izvorom nadahnuća osigurava bendu koncerte diljem Francuske, Njemačke i Austrije  U pravo vrijeme bend izbacuje novi album Hortus (LP/CD/digital), koji je objavljen u suradnji s tri nezavisne etikete hrvatski PDV, kanadski III In The Head Records i slovenski God Bless This Mess Records.

Hortus predstavlja promišljeni konceptualni album o putovanju na koje se bend otisnuo u potrazi za novim zvukom, dok ih put istovremeno vodi u obrnutom smjeru, izvoru i korjenima. Mireći i prožimajući suvremeno s tradicionalnim. Album je inspiriran francuskim dubom, psihodeličnim rockom i modernom bass glazbom koliko i folklorom Međimurja (lat. Hortus Croatiae) i djelima Jože Horvata. Hortus je prije svega za sve one koji su odvažni preći crtu. 

Prije i poslije koncerta slušat ćemo glazbenu selekciju DJ L.T. iz tima Ljubljanjah Vibes.

Upad: 5€ 
Nakon koncerta: 3€

FB event --> bit.ly/2Ba5uA3

HORTUS: http://phonofile.link/waitapu-hortus
LP: http://www.pdv.com.hr/store/waitapu-hortus-lp
Soundcloud: https://soundcloud.com/waitapu
FB: https://www.facebook.com/waitapu.bassonic

 

Dubbing is a must !