Waitapu :"Hortus"promocija albuma w/BLKPRNT,Genetik dub,Mmmeniga

Literarani opus Jože Horvata nas vodi k stadiju neimanja straha pred novim izazovima i stalnom pogledu koji si ne libi gledati u oči slobodi i izazovima koji slijede. Takav kontekst je odredio i novo izdanje čakovečkih Waitapu, čijom promocijom otvaramo klupsku sezonu kluba Attack uz dakako uvažene i drage nam goste.

Promocija albuma "Hortus"
3.11.2017. (petak)
22.00h // 40 kn

Waitapu, psychedelic dub, Čakovec

Na krajnjem sjeveru prije desetak godina nastaje WAITAPU. Njihov je zvuk satkan od psihodeličnih gitara, repetirajućeg bassa i tripoidnih bubnjeva, stvarajući dub zvuk za generaciju koja se ne libi eksperimentirati. "HORTUS" je sve ovo ali i korak više. Lišen lirika, ispunjen mračnim tonovima uz "živu" izvedbu od koje zastaje dah.

https://www.facebook.com/waitapu.bassonic/
https://waitapu.bandcamp.com/

BLKPRNT, trip hop, Zagreb
Začudni trio koji nas upoznaje s ostavštinom bristolskog zvuka sredine 90'-tih. Začinjeni su i daškom future jazza, a za ovu prigodu su složili poseban DJ set kojim nastavljaju istraživati modernu i pomalo začudnu elektroniku.

https://www.facebook.com/BLKPRNT/
https://blkprnt.bandcamp.com/

Genetik Dub, stepper dub, Paris
Monsieur Paul trenutno živi i radi u Parisu, okružen francuskom dub pričom koja je uvijek nekako bila teža zvukom od ostalih im kolega po žanru. Na svom novom balkanskom putovanju donosi DJ set ispunjen plesnim i bržim stepper ritomvima uz naglask na psihodeliju.

https://www.facebook.com/Genetik-Dub-148403638859084/?pnref=lhc
https://soundcloud.com/genetikdub

MMMeniga, dub/reggae, Zagreb
Započeo je davnih dana svirati u pank bendu. Potom je gradio lokalnu dub priču, a danas vodi uspješne festivale i izdavačku kuću. Vedran Meniga je sve ovo plus još mnogo toga. Kakav će nam dub servirati ovoga puta, ostaje na nama da vidimo.

https://soundcloud.com/meniga

Ulaznice po cijeni od 40 kn će se moći kupiti na ulazu kluba!

www.attack.hr
www.facebook.com/akc.attack
https://twitter.com/akcattack

www.pozitivanritam.hr
https://facebook.com/pozitivanritam
https://twitter.com/pozitivanritam

https://www.pdv.com.hr/
https://facebook.com/PDVRecordLabel
https://twitter.com/pdvrecords
https://pdvrecords.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/pdvrec