Uvodno predavanje Mindfulness Based Living Coursea

Mindfulness je istovremeno i stanje uma ali i sekularna vrsta meditacije, koja ne uključuje ni religiozna uvjerenja ni pripadanje. Donosi mnoge dobrobiti i postoji puno znanstvenih dokaza da mindfulness može pozitivno utjecati na zdravlje i blagostanje organizma. Pridružite se uvodnom satu u subotu, 18. ožujka, od 10 do 12 sati. 

The Mindfulness Based Living Course (MBLC) je tečaj koji traje osam tjedana. To je opsežni uvod u prakticiranje mindfulness meditiranja. Tečaj je kreirala Mindfulness Association smještena u Velikoj Britaniji i u Zagrebu se održava po prvi put. Učitelj je dr. David McMurtry, iskusni profesor mindfulnessa i profesor emeritus koji živi u Zagrebu. Tečaj će se održati na engleskom jeziku. Započet će s uvodnim satom na koji će se nastaviti osam nastavnih tjedana. Uvodni sat je besplatan, a tečaj košta 400 kn za svih osam tjedana (može se uplatiti unaprijed, u gotovini, preko računa ili putem PayPala). U cijenu je uračunata i kopija Priručnika (na engleskom jeziku).

Za više informacija ili za prijavu na uvodni sat u Pločniku (bez obaveze za pohađanjem cijelog tečaja) molimo pošaljite mail na info@inspiredbylearning.eu Ili pošaljite poruku: MBLC, Vaše ime i email adresa na 095 8169 589  ili nazovite Sanju na 091 5121 685 ili posjetite web stranicu https://www.inspiredbylearning.eu/courses/location 

Pridružite se Facebook eventu