Subtilno x VRH

Nova edicija Subtilnog ponovo priprema bassovito slavlje subova i perkusija u podrumu Pločnika. Za savršeni nastavak dosadašnjih šaranja po žanrovima i plesnih podviga, u goste smo pozvali domaćeg producenta i DJa VRH-a, umjetnika čiji opus dovoljno svjedoči njegovoj svestranosti te personom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

VRH
Podrijetlom iz Splita, VRH dolazi na scenu sa već etabliranom glazbenom pozadinom i dubokom poviješću nastupa po Europi kao Implant (Freak-Obscene, Temper D productions, Melting pot, etc.). Nezadovoljan zbog nedostatka raznolikosti u glazbi koju je radio, mijenja ime u VRH i počinje eksperimentirati, pokazujući svoje Hip-Hop, IDM i Dub korijene pomiješane sa Drum and Bass elemenatima.
Ubrzo nakon promjene svog stila, VRH potpisuje za etikete poput Architecture, Tribe12, Metnem i Dubkraft i dobiva podršku od raznih imena poput Gremlinz, Dj Ink, Raiden, Moresounds, Om unit, Codex, The Untouchables, Zero T, Noisia i mnoštvo drugih. VRH je također i official DJ rap skupine Kiša metaka kojoj radi i na postprodukciji albuma. Surađivao je također sa Dječacima na albumu "Istina" i bio DJ potpora Bori Balboi, High5-u, Mimi Mercedez, Prti Beege i mnogim drugima. Jedan je od odgovornih za 10 godina drum and bass partya u Splitu pod nazivom "Karantena" na kojem je ugošćeno mnogo svjetski poznatih DJ-eva i producenata.

Discogs: https://www.discogs.com/artist/2522091-VRH
Facebook: https://www.facebook.com/ImVRH
Soundcloud: https://soundcloud.com/vrh
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/vrhvrh/
Youtube: http://www.youtube.com/c/VRHmuzik
Instagram: https://www.instagram.com/vrhvrh/
Twitter: https://twitter.com/ImVRH

A za ostatak večeri, zvuk i ritam birat će rezidenti:

Ante MM
Babilonska
Kornet
LucyLyu

https://www.mixcloud.com/ante-mucic-m/
https://soundcloud.com/wingsforshtuka-1
https://soundcloud.com/jkornet
https://soundcloud.com/lucylyu

https://www.facebook.com/plocnikzg/

Vidimo se u subotu na još jednom bassovitom zaronu.

Facebook event