• Slurp! 2017 - Vol. 1

  Slurp! okuplja najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske glazbe uz renomirane inozemne goste na nekoliko živopisnih pozornica tvrđave Punta Christo, jedinstvenoj festivalskoj lokaciji na istoimenom, malom poluotoku u blizini Štinjana i Pule, nasuprot Nacionalnom parku Brijuni. Festivalski koncept Slurp!-a održava se kroz 4 pojedinačna događanja tokom ljetne sezone, po jedan Slurp! svakog mjeseca, kroz lipanj, srpanj, kolovoz i rujan, uz nastupe brojnih domaćih i stranih producenata, DJ-a, glazbenika i kolektiva. Ove godine datumi su, kalendarskim redoslijedom: 17. lipnja, 15.

 • Slurp! 2017 - Slurp! Vol. 2 w/ Roland Leesker + GOYO

  Drugi party ovogodišnjeg SLURP! festivala dovodi nam Rolanda Leeskera, znanog njemačkog DJa i producenta te direktora njemačkog labela Get Physical.

 • Slurp! Služba at Crkva, Rijeka - 13. svibnja

  Da nije sve u velikim festivalima i internacionalnim superstarovima, dokazuju nažalost rijetki, ali iznimno entuzijastični domaći organizatori i njihove vizije festivalskih događanja.

 • Slurp! Vol. 2 w/ Ilija Rudman

  SLURP! vol. 2
  Subota/Saturday, 16.07.2016.
  23-06h, 50 kn prije/60 kn nakon ponoći
  Fort Punta Christo, Štinjan/Pula, HR

  Ilija Rudman (Imogen Recordings, 3hrs DJ set)
  Arsen Pavešić (Sirup)
  Innaca (Music After Dinner)

  & Sirup showcase w/Deep'n'Delicious vs Fonetika
  Bronski b2b Herya
  Tvrtko b2b Sladoled

 • Slurp! vol. 1 w/ Johnny Kaos

  SLURP! vol. 1
  FORT PUNTA CHRISTO
  Štinjan / Pula

  Prvi party ovoljetnog SLURP! Festivala dovodi nam u goste talijanskog dj-a i producenta koji se predstavlja imenom JOHNNY KAOS.

 • Slurp! vol. 4 - Season Closing Party!

  Fort Punta Christo, Štinjan, Pula
  subota, 27. rujna 2014.
  od 22 do 6 h

  Ovogodišnji Slurp! festival zatvara se velikim partijem na dva floora u subotu 27. rujna s početkom u 22 sata. Lokacija održavanja festivala naravno ostaje nepromijenjena, a to je živopisna tvrđava Punta Christo u Štinjanu pokraj Pule.

 • Treće izdanje Slurpa! 2. kolovoza na tvrđavi Punta Christo

  Na trećem Slurp!-u, 2. kolovoza, na Fortu Punta Christo očekuje vas ikona rave generacije Richard West, široj glazbenoj publici poznat kao Mr. C i frontman legendarne dance grupe The Shamen, koji već 30 godina drma plesnim podijima.

 • Treće izdanje Slurpa! 2. kolovoza na tvrđavi Punta Christo

  Slurp! vol.3 w/Mr C/Felver/Sergej Snooze/Bebetto/Zero/Borut Cvajner...

  Fort Punta Christo, subota, 02.kolovoza 2014.

 • Drugo izdanje Slurp!-a predstavlja Istria Electronic DJs Gathering

  Program drugog ovogodišnjeg Slurpa! u svim je dosadašnjim najavama držan u tajnosti, uz neupadljivu natuknicu da će posrijedi biti – jedno iznenađenje. No, umjesto da trenutak objave uključi još jednog inozemnog izvođača među stotinama onih koji ovog ljeta nastupaju na jadranskoj obali, Slurp! će 4.srpnja biti poprištem prvog općeg skupa istarskih DJ-a elektronske glazbe.

 • Najava programa prvog ovogodišnjeg Slurp!-a!

  Kao i proteklih godina Slurp! Festival i ove će se sezone zbivati u 4 pojedinačna termina, počevši sa partyjem otvorenja u subotu 14. lipnja. S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će naša techno diva, Miss Sunshine, biti zadužena za podizanje i održavanje uzavrele atmosfere spomenutog partyja otvorenja.

 • Stranice