Slurp Festival

SLURP! vol.3 w/ Vakum, Tech, bRAVE x Creme Organization floors

11 Kol 2018

subota / saturday / sabato

Fort Punta Christo
Štinjan / Pula / Croatia

22-06h
ulaz / entrance / ingresso: 70/80 kn



FPC Season Closing Party: Slurp! & Showcase floors

23 Ruj 2017

Bogata sezona 2017. na pulskoj tvrđavi Punta Christo je skoro iza nas. Nakon Seasplash, Dimensions i Outlook festivala te brojnih klupskih večeri, koncerata, izložbi, projekcija filmova na krovu tvrđave možemo reći kako je ovo ljeto tvrđava ponovno biti središte zabave i više ugodnog druženja. Sezona je krenula 20. lipnja tradicionalnim 3ple Dubble Trubble partijem, a zadnji događaj 23. rujna bit će party na dva floora s bogatim line-upom kojeg predvode dva domaća glazbena talenta koja su već izgradila zavidnu međunarodnu karijeru. 



Slurp! 2017 - Slurp! Vol. 2 w/ Roland Leesker + GOYO

15 Srp 2017

Drugi party ovogodišnjeg SLURP! festivala dovodi nam Rolanda Leeskera, znanog njemačkog DJa i producenta te direktora njemačkog labela Get Physical.



Slurp! 2017 - Vol. 1

17 Lip 2017

Slurp! okuplja najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske glazbe uz renomirane inozemne goste na nekoliko živopisnih pozornica tvrđave Punta Christo, jedinstvenoj festivalskoj lokaciji na istoimenom, malom poluotoku u blizini Štinjana i Pule, nasuprot Nacionalnom parku Brijuni.



Slurp! Služba at Crkva, Rijeka - 13. svibnja

13 Svibanj 2017

Da nije sve u velikim festivalima i internacionalnim superstarovima, dokazuju nažalost rijetki, ali iznimno entuzijastični domaći organizatori i njihove vizije festivalskih događanja.



Četvrti Slurp! i Summer Showcase 28.09. za zatvaranje sezone na tvrđavi Punta Christo

Četvrto izdanje Slurpa! održati će se u subotu 28.09. uz još jedan Summer Showcase za zatvaranje sezone na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule s programom na dvije pozornice.



Najava prvog izdanja Slurp! festivala 2014. i premijera Slurp! videa 2013.

Kao i proteklih godina Slurp! festival i ove će se sezone zbivati u 4 pojedinačna termina, počevši sa otvorenjem sezone u subotu 14. lipnja. S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će naša techno diva, Miss Sunshine, biti zadužena za podizanje i održavanje uzavrele atmosfere spomenutog partyja otvorenja.



Najava programa prvog ovogodišnjeg Slurp!-a!

Kao i proteklih godina Slurp! Festival i ove će se sezone zbivati u 4 pojedinačna termina, počevši sa partyjem otvorenja u subotu 14. lipnja. S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će naša techno diva, Miss Sunshine, biti zadužena za podizanje i održavanje uzavrele atmosfere spomenutog partyja otvorenja.



Drugo izdanje Slurp!-a predstavlja Istria Electronic DJs Gathering

Program drugog ovogodišnjeg Slurpa! u svim je dosadašnjim najavama držan u tajnosti, uz neupadljivu natuknicu da će posrijedi biti – jedno iznenađenje. No, umjesto da trenutak objave uključi još jednog inozemnog izvođača među stotinama onih koji ovog ljeta nastupaju na jadranskoj obali, Slurp! će 4.srpnja biti poprištem prvog općeg skupa istarskih DJ-a elektronske glazbe.



Treće izdanje Slurpa! 2. kolovoza na tvrđavi Punta Christo

Slurp! vol.3 w/Mr C/Felver/Sergej Snooze/Bebetto/Zero/Borut Cvajner...

Fort Punta Christo, subota, 02.kolovoza 2014.



Stranice