Sergej Snooze b2b Babče

Sveti Nikola vas je pijan zaboravio, a Djed Mraz je predebeo i ima preveliku gušu da se s darovima spusti niz vaš dimnjak? Bez brige. U Pločniku vas 15.12. čeka nešto posebno, fino probrano samo za vas. Blagostanje će od 22 do 2 curiti iz zvučnika u obliku finog housea i tech housea koji griju dušu jer za zabavu je zadužen duo kakvog svijet od Tine i Nikše još nije vidio.

Sergej Snooze
Tek što se s probranom 17-eročlanom delegacijom vratio s Paris Electronic Weeka, gdje je branio boje hrvatskog clubbinga, Sergej se spušta u dobro nam znani podrum u Međimurskoj. Jer, rukovodi se dobro znanim govorom Charlesa de Gaullea, koji je 1945. na Champs Elyseesu izgovorio- "Dao bih sve pariške kapije za malo gruva s pločničke avlije!" Zato će ovaj veteran scene zasukati rukave u potrazi za sočnim trakama i pult podijeliti s potentnim mladcem imena:

Babče 
U grudima mu ne bije srce, već ritam mašina. U majčinoj utrobi nije se hranio putem pupkovine, već preko 3.5 milimetarskog kabla. 
Prve riječi koje je izgovorio bile su Niki i Belucci. Proplesao je prije nego što je propuzao- i to na ritmove Ricka Astleya i Sergeja Snoozea s kojim će tu vrelu prosinačku noć dijeliti mikser ogrnut lentom s tekstom: Dajte narodu kruva i gruva!
Zato dođite po svoju porciju.

https://soundcloud.com/sergejsnooze/march-2018-promo-mix?in=sergejsnooze/sets/dj-mixes 
https://soundcloud.com/babce/walrus-disco-takeover-kljova-tvoja-ko-bombona

Facebook event