Reggae Slušaona w/ Del Arno Band, Dub Alibi & RAS

Reggae Hr i Heshteg predstavljaju REGGAE SLUŠAONA - Promocija novog albuma Del Arno Banda "Ako ne znaš šta da radiš" u Pločniku!

Na prvi dan proljeća, 21. ožujka u zagrebački Pločnik dolazi Jovan Matić iz Del Arno Banda, osnivač prvog reggae sastava na području Balkana. Del Arno Band osnovan je daleke 1986. godine, a svojim tridesetogodišnjim djelovanjem uporno pokazuju da je reggae uvijek u modi. Nakon diskografske pauze, Del Arno Band vraća se s novim albumom „Ako ne znaš šta da radiš” kojeg ćemo imati prilike u cijelosti preslušati u Pločniku 21. ožujka.

Za zabavu do dva ujutro bit će zaduženi Dub Alibi i Rasta Altitude Sound koji će vas kvalitetno prodrmati najaktualnijim reggae hitovima.

Recenzije albuma:
„Del Arno Band su uspeli da naprave album koji će zagolicati slušne centre, razigrati nam srca, ali i stihovima o aktuelnim društvenim temama naterati nas da stavimo prst na čelo. Više nego dovoljno za sve rege ljubitelje koji će imati u čemu da uživaju u narednim mesecima.”
Nenad Pekez, Hardwired Magazin

„Jedanaesteročlani sastav bez broja jedan na uzglavlju savršeno aranžmanski kroji cijeli album. Dvije gitare i dvije klavijature podebljani perkusijama i puhačkom sekcijom obojali su cijeli album detaljima. Svirački potpuni i vokalno jaki Del Arno Band uspješno se vratio u A ligu gdje mu je i mjesto.”
Ivana Tolić, Reggae hr

Poslušaj singl:
Del Arno Band - „Meni se okreni”
https://youtu.be/yTRitCFpiQk

Rasta Altitude Sound - https://www.facebook.com/rastaaltitudesound/