Ram Jam Session w DJ Shone Alcapone, MC Popay, Ghetto Roots, RAS

RRRRing di alarm!!
Još jedan Ram Jam Session nas očekuje 19.4.2018. u Pločniku!
U goste nam dolazi član DJ Shone Alcapone (Couple Up) iz Beograda zavrtiti svoju plesnu selekciju, uz njega vrtit će Ghetto Roots i Rasta Altitude Sound a na mikrofonu večer upotpunjuje poznati MC Popay, FYAH pon di dancefloor!
Na eventu ćemo djeliti par Ziggi Rolling Papers proizvoda, uključujući i naše custom rolice ;) Nah miss!

Upad je free, start u 21:30, kraj u 02:00.
One love!

Powered by Ziggi Rolling Papers, High Grade Equipment!
www.ziggipapers.com
www.facebook.com/ZiggiRollingPapers

Event by Heshteg:
www.facebook.com/heshteg.original
_______________________________________
DJ SHONE ALCAPONE
DJ Shone Alcapone je osnivač i glavni DJ daleko poznatih Couple Up evenata u Beogradu. Na lokalnoj sceni je prisutan već pet godina. Vrlo brzo nakon početka karijere je zaslužio status jednog od najperspektivnijih mladih DJa u Beogradu da bi, nakon susreta sa Tommy T-em sa kojim je pokrenuo izuzetno uspješne Couple Up evente, zacementirao svoj status sjajnog partymakera i ambasadora karipske i afričke plesne muzike. Jedini je DJ u Beogradu specijaliziran za dancehall, soca, afrobeat i reggae i već dugi niz godina je rezident kluba KPTM. Zahvaljujući svom uspješnom dosadašnjem radu u Srbiji dobio je pozive i stekao nova dragocjena iskustva nastupima na prestižnim festivalima i klupskim eventima u Austriji, Njemačkoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Rumunjskoj i Crnoj Gori.

www.facebook.com/coupleupmovement
www.mixcloud.com/ShoneAlcapone
www. soundcloud.com/shone-alcapone

MC POPAY
MC Popay pravim imenom Saša Ostojić glazbom se bavi od svoje 15-ste godine. Dolaskom u Zagreb 1999. godine počinje suradnju sa Jin-San selektorom u Sensimilija Sound Systemu i tako počinje njegovo probijanje na reggae/jungle/dnb/grime/hip-hop sceni. Otvaranjem Kingston vinil shopa i Kingston rec. Sensimilija sound mjenja ime u Kingstoned sound i nastupaju po cijeloj ex Yu i Europi. 2004 godine Popay izdaje singl Reggae zika za Kingston rec, a 2005. singl Mijenja se klima također za Kingston rec. Album Ovdje i Sada izdaje 2007.godine isto za kingston rec. Na albumu producentski tim čine najeminentniji producenti iz hrvatske, slovenije i njemačke. Surađuje i nastupa sa Edo Maajkom, Targetom i Inkognito Poparom( s njima ima bend PR9-Piratski Radio 9), Bad Copy, FM Jam Crew, Confussion Crew, Roots in Session sound, Germaican sound, Black Ting Crew, General Woo, Kanđija, Sinestet Crew, Stillness, Chakka, Bawise, Digitron sound, ex Radikal Kolektiv, Diyala... Gost je na velikom broju mixtape-ova, a i razvojem sound system kulture snima dubplate-ove za sounde na čitavom balkanu. Sa Chakkom 2011.godine snima album Skvot i komšiluk vol1, koji prezentiraju po čitavoj regiji. Album je prihvaćen i od publike i kritike i u planu je nastavak Skvot i komšiluk vol2. Pokrenuo je Roots Hi Fi klupsku večer posvećenoj reggae/dancehall glazbenoj umjetnosti. Sa Kingstoned soundom je nastupao na svim vodećim festivalima u regiji - SeaSplash, Outlook, SočaRiverSplash, Reggeneracija, TranchTown... - i klubovima kako u hrvatskoj tako i u ostatku Europe. Na turnejama po Europi je pobrao uspjeh iako dolazi sa hrvatskog govornog područja. Europskoj publici nije predstavljao problem pjesme koje su na hrvatskom nego su prepoznali pozitivnu energiju i energičan nastup koji su odlika svakog Popayevog nastupa.

GHETTO ROOTS
Kulturno-obrazovni umjetnički i glazbeni program osnovali su 2015. godine dva hrvatska selectora Ras Sale I (YARDSTEP) i Leona Lioness (GIRLSLOVEDUB).
Kombiniraju različite glazbene stilove - reggae / dancehall / roots / dub / ska / hiphop / grime / ragga i još mnogo toga, popraćeno live MC aktima, drummersima i plesačima.

www.facebook.com/ourghettoroots

RASTA ALTITUDE SOUND
Rasta Altitude Sound (R.A.S.) aka Keso Selecta je mladi reggae/roots/dub/steppers/dancehall artist koji promovira Rasta kulturu, jedinstvo i ljubav. Njegov stil se može opisati kao kombinacija starijih izdanja sa novim izdanjima ukomponiranih sa veselim zvukovima dub sirena. Keso je do sada nastupao na brojnim eventima u Masters Klubu (Zagreb), brojnim eventima u Pločniku (Zagreb), Rasta Altitude #1 (Kutina), Reggae na Levanu (Pula), Gotiva fest 2017 (Bosna&Hercegovina) i na Zion Radio emisijama.

www.facebook.com/rastaaltitudesound
www.mixcloud.com/HeshtegOriginal/ghetto-roots-vs-rasta-altitude-sound-soundclash-ram-jam-session-1522018