Ram Jam Session Bday Bashment w/ Alex, Omanian, Kontrabass

Wha gwan, dis a murda! Roots, reggae, dancehall, jungle, d'n'b, dub…
Ram Jam Session slavi godinu dana od svojeg prvog eventa u Pločniku! Za Bday Bashment zaduženi su rootsman Alex (Sandokan HiFi, Balkanac iz Berlina), junglist Omanian (brat iz BiH) i novi sastav Kontrabass kojeg čine Baki (Zion Radio) i Keso (Rasta Altitude Sound).

Weedimo se, One Love!

ALEX (SANDOKAN HIFI)
Sandokan Hifi je roots & culture sound osnovan u Hannoveru 2006. godine, a danas žive na relaciji Berlin – Zagreb. Već dugi niz godina glase za sound system koji predstavlja roots glazbu kao, na neki način, mobilna radio stanica. Od njih možete očekivati samo najfiniju jamajkansku selekciju, roots, rockers, dub i stepper s puno MC iznenađenja!

OMANIAN
Omanian je jungle DJ koji dolazi iz Bosne i Hercegovine. Istraživanjem i slušanjem glazbe bavi se dugo, a najbolje se pronašao u reggae, dub te drum’n’bass žanrovima. Omanian je energičan DJ koji svojom pažljivom selekcijom muzike sve tjera na ples, njegovi setovi su ispunjeni pozitivnom vibracijom i velikom količinom energije koju prenosi na ljude jungle skakalicama te jump-up drum’n’bassom. Izdvaja nekoliko partya na kojima je sudjelovao, a to su Bass Explosion (Zagreb), Seasplash Warm Up Party (Osijek/HR), Goulash Disko Festival (Vis/HR), Back2Back Session (Novi Sad), Halloween Party (Hermagor/AT), Rastok (Jelah/BiH), Dub Pon De Mountain Top (Zenica/BiH),…Pozornicu je dosada djelio s Ariesom, Jacky Murdom, Jinx In Dub, Krank In Dub, Balkans Hi Fi, Kingstoned Sound, Baga Soundoum, Trip To Zion djima, Shecom, 207 i mnogim drugima.

KONTRABASS (BAKI & KESO)
Želja za opuštenijim setovima te super plesnim riddimima dovela je do stvaranja novog kolektiva Kontrabass kojeg čine Baki (Zion Radio) i Keso (Rasta Altitude Sound). Ovo je njihov debut na sceni, nah miss!

Mjesto zločina: Pločnik
Vrijeme napada: 20.9. od 21:30 do 02:00
Upad: FREE