Proživite ponovno najbolje trenutke Dimensions festivala 2017.

Objavljen je video s najboljim trenucima 6. Dimensions festival koji se održao krajem kolovoza i početkom rujna ove godine. Sjetimo se ponovno genijalnog otvaranja u pulskoj Areni s Grace Jones te četiri dana na tvrđavi Punta Christo. Autor videa su DGTL Concepts, a sva glazba dolazi s Dimensions Recordings izdavačke kuće. 

U ostala četiri festivalska dana na tvrđavi Punta Christo posjetitelji iz cijelog svijeta su poslušali i pogledali 150 glazbenika na jedanaest pozornica, glavnoj pozornici The Clearingu, popularnoj dnevnoj pozornici The Beach te brojnim zabavama na brodovima koji su plovili brijunskim arhipelagom.

Osim glavnih zvijezda festivala, techno pionira i osnivača kultnog detroitskog labela Underground Resistancea Jeffa Millsa i jedne od najpopularnijih ženskih elektronskih glazbenica Nine Kraviz, koja je nastupila dva puta, nositelji line-upa bili su Floating Points, Dâm-Funk, Helena Hauff, Male, Theo Parrish, Marcel Dettmann, Daphni, Levon Vincent, Antal, Goldie, Adrian Sherwood, Giles Peterson i dr.

 

 

Sedmo izdanje ovog cijenjenog festivala bit će otvoreno koncertom u pulskoj Areni 29. kolovoza 2018., a sam festival održat će se od 30. kolovoza do 2. rujna 2018. na tvrđavi Punta Christo. Krenula je i prodaja prvih i najpovoljnijih festivalskih ulaznica ranograbilica po cijeni od 400 kuna. Festivalska ulaznica vrijedi za četiri festivalska dana i noći na tvrđavi Punta Christo ne uključujući koncert otvorenja. Ulaznice su već u prodaji i mogu se naći na ovom linku, putem Entrio sistema te na Entrio prodajnim mjestima.