Prijavite se na DJ radionicu by DJ Venom!

Neki od nas idu na tečaj šamanstva ili tečaj izrade operacijskih pojačala, neki na bacanje pogleda u dalj ili ispijanje šljivovice na metar s preponama, a mi iz Pozitivnog Ritma, pak mislimo da nedostaje dobrih DJ-eva i zato nastavljamo s ciklusom DJ radionicu by DJ Venom i to ovaj put u Pločniku. Radionice kreću od ponedjeljka 17. listopada i održavat će se u redovnim terminima ponedjeljkom i srijedom od 18 do 22h, osim onih dana kad je dogovoren neki drugi program. Voditelj radionice je DJ Venom, klupski dj i turntablist, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva. 

DJ radionica obuhvaća sve oblike modernog miksanja glazbe, počevši od odabira glazbe, beatmatchinga, digitalnog dj-inga (CD player, računalni programi (traktor & serato) i MIDI kontroleri, koncept loopa, korištenje loop sekvencera, efekti te njihova upotreba) pa sve do turntablisma i natjecateljskih disciplina kao što su beat juggling, scratch i stvaranje rutina.

Početnička grupa se bavi upoznavanjem i spajanjem opreme, upoznavanjem ritma i njegovih oblika, osnovama muzičke teorije, beatmatchingom ili miksanjem pjesama na osnovu tempa, osnovnim scratch i beatjuggling tehnikama. Napredna grupa se bavi miksanjem pjesama u obliku seta, zahtjevnijim tehnikama turntablisma (beatjuggling, scratch), upoznavanjem sa snimanjem i aranžmanom, upoznavanje sa organizacijom evenata i kako doći do angažmana.

Na radionici postoji više DJ pultova tako da svaki polaznik radi individualno i napreduje neovisno o grupi. Glazbeni pravac i žanrovska opredjeljenost nisu bitni za upis na radionicu.

Cijena radionice za tri mjeseca iznosi 1.200,00 kn.
Prijave i upiti na: djradionica@pozitivanritam.hr ili na 095.5625.868.
--> facebook.com/DjRadionica
--> youtube.com/watch?v=sqs5PKr1xK4