POZITIVAN RITAM presents DJ RADIONICA

DJ radionica by DJ Venom obilježava desetu godišnjicu postojanja te educiranja mladih o kulturi DJ-inga, a od 15.rujna je krenula u još jednu sezonu! Naime, DJ radionica  pruža mogućnost brzog napredovanja i savladavanja svih vještina neophodnih mladom DJ-u. Polaznik će naučiti vještine poput scratchinga i beat jugglinga, kao i tehnike kreativnog i harmonijskog umiksavanja.

U prostoru udruge „Za grad“ u Jurkovićevoj 17, radionica će se održavati dva puta tjedno puna 3 mjeseca, a male skupine učenika omogućavaju veću kontrolu mentora te individualni pristup uz poseban dj pult svakom polazniku DJ radionice. Također, u sklopu radionice su predviđeni i satovi s vanjskim predavačima koji će podijelit s Vama svoje dugogodišnje iskustvo i ekspertizu na različitim poljima klupskog života kao što su vještine, organizacijsko oskustvo te uvid u karijeru!

Voditelj radionice je DJ Venom, klupski DJ i turntablist, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva. 
Za prijave i sva pitanja vezana uz radionicu, javite se na djradionica@pozitivanritam.hr. Radionicu možete pronaći i na facebook-u - http://on.fb.me/1gpggXh 
Godine, spol, žanr glazbe ili prethodno znanje od DJ-ingu nisu preduvjet pohađanja radionice.

Program rada:
Savladavanje funkcija mixera, cd-playera i gramofona
Spajanje opreme
Turntablism (scratching & beat juggling)
Teorijski pristup dj-ingu (osnove ritma i brojanje istog; usklađivanje tempa pjesama; prepoznavanje strukture istih; strukturiranje mix-a; razlikovanje različitih glazbenih žanrova; uvažavanje glazbenih rečenica kod miksa itd. )
Beatmatching ( Analogno i digitalno usklađivanje tempa pjesama)
Korištenje EQ kontrola i implementacija istih
Osnove snimanja vlastitih mikseva
Upotreba efekata i loopova u tranziciji
Kreativno i harmonijsko miksanje pjesama
Napredno korištenje profesionalnih DJ software-a poput Traktora ili Serata
Live remixing
Korisno savjetovanje vanjskih suradnika