Pogledajte video s najboljim trenucima 10. Outlook festivala!

Od velikog koncerta otvorenja u pulskoj Areni, preko plaže, boat partyja i noći na tvrđavi Punta Christo, proživite ponovno najbolje trenutke proslave 10. Outlook festivala!

Obavljen je video s najljepšim trenucima 10. Outlook festivala koji se održao od 6. do 10. rujna 2017. u pulskoj Areni i na tvrđavi Punta Christo. 

 Pogledajte video s najboljim trenucima s 10. Outlook festivala: 

 

Upravo su objavljeni datumi i sada već znamo kako će se Outlook festival 2018. održati od srijede 5. rujna, kada će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni, i trajati sve do nedjelje 9. rujna, točnije ponedjeljka, kada se festival zatvara u ranim jutarnjim satima.
 

Jubilarno izdanje festivala, na već tradicionalnoj lokaciji povijesne pulske Arene, otvorio je hvaljeni američki producent DJ Shadow, sjajni 20-člani Outlook Orchestra koji je uz brojne live vokaliste izvodio uspješnice Outlookovog glazbenog izričaja te grime megazvijezda Dizzee Rascal. Više od 60 glazbenika na dosad najvećoj postavljenoj pozornici u Areni označilo je savršenu uvertiru za protekla četiri dana uživanja na čak 11 unikatnih pozornica smještenih na mističnoj tvrđavi na kojima se nastupilo preko 350 izvođača te više od 40 party brodova.