Pločnik pres. Andrologic all night

Andrologic (Andrej Božić), rođen je u Zadru, posljednjih 13 godina uspješno djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni kao DJ i promotor. U 2006, on i DJ Mony osnivaju "Manifest Group" za promicanje elektronske glazbene scene i organiziranje događaja i partija duž jadranske obale.

Neki od izvođača koji su surađivali s njim na različitim projektima su Pascal FEOS, Jack de Marseille, Aril Brikha,Paolo Barbato, Petar Dundov, Terry Francis ,Robert G. Roy, DJ Mary, Ian F . Andrologic svojom izvedbom techno i tech-house setova konstantno dodaje doze groove-a od kojih podij pulsira. Neki od projekata u kojima je bio uključen su CMC TV Nuckleus emisija kao i sam dio Bitchblack agencije iz Dubrovnika,Lazareti (Dubrovnik)DEPO Club (Zagreb) (Maraschino Bar (Zadar), Jungla (Split), DEEP (Makarska), VS2B (Kičevo, Makedonija), SIRUP (Zagreb), Noa Beach Club (Zrće),Boogaloo club Zagreb.

DEPO Club,Boogaloo club .... U 2014 je počeo suradnju s Andix Records pod kojim su izdani prvi producentski uradci. 2015 godine kao sudionik Burn Residency projekta ulazi u Hrvatski TOP 5,te isto tako biljezi izdanja za Bugarski label Patent Skillz I Family Grooves .Pocetkom 2016 godine traka “In My Mind” biljezi emitiranje na Oniric Factory Radio showu u New Yorku te je isto tako njegova traka “Better World” za Bugarski label Patent Skillz svrstana u Deeper Going Best 0ff 2015 kompilaciju koja se nasla na 21. mjestu Beatport Top 100 Releases .Njegova glazba pokazuje da je on producent s visokim iskazanim emocijama koje razbija monotoniju, potiče duh i oslobađa vaša osjetila.

ANDROLOGIC (Andix Records)
www.facebook.com/andrologic
soundcloud.com/andrologic
www.mixcloud.com/Andrologic/
www.youtube.com/user/Andrologic1