Pandemonium Launch Party - Zagreb

NEMOJ SE NAĆI NA CESTI.
NAĐI SE U PLOČNIKU!
Na cesti nisi sam, ali nisi ni u Pločniku. Jer s prvim zvukovima proljeća dolazi i prvi ovogodišnji Pandemonium Launch Party, i to ni manje ni više nego u već kultnom zagrebačkom Pločniku!

Duberi, čileri, kuleri, loveri i hejteri – očekujte prejaki bass i čilanje na najjače.

Na prvom Pandemonium Launch Partyju nastupaju Sap Leo i Homegrown Sound.
Tko ih ne zna, skupo bi ih platio. Baci uho, dečki dobro vrte:
Sap Leo: https://soundcloud.com/klubikon/volumen-sap-leo-mix
Homegrown Sound: https://www.mixcloud.com/homegrown_sound/

Dopali i razvali!
Pločnik, petak, 27.4.2018, od 21 do 02 sata.
U petak izađi van i našamaraj se kao Van Damme!

VIŠE O FESTIVALU

Pandemonium je dvodnevni festival koji se održava u kolovozu na plaži Zlatorog pokraj Umaga. Promicanje nezavisne glazbene, kulturne i sportske scene te povezivanje i umrežavanje neafirmiranih, ali i već priznatih glazbenika, umjetnika i kulturnih aktivista iz regije i šire jedan je od temeljnih ciljeva festivala.

Orijentacija na raznolike glazbene žanrove, čime se posjetiteljima nudi širi izbor zabavnih i kulturno-umjetničkih sadržaja, jedan je od glavnih aduta ovog festivala koji, pored navedenoga, posjetiteljima pruža priliku da u opuštenom i kreativnom okruženju razmjenjuju ideje i iskustva iz područja glazbe.

Slobodan ulaz i besplatno kampiranje dnevno su privukli brojne posjetitelje, a sugestivna lokacija na kojoj se festival održava također je jedan od faktora privlačnosti ove manifestacije.

Poslove vezane za organizaciju festivala članovi udruge obavljaju na volonterskoj osnovi, vođeni entuzijazmom i željom da unaprijede i obogate postojeću ponudu glazbenih i kulturno-umjetničkih sadržaja na području grada Umaga i šire okolice.

Pandemonium Festival 2018