Outlook osvojio nagradu za Best Overseas Festival na UK Festival Awards

Sinoć, 30. studenog, u londonskoj dvorani Troxy, dodijeljene su UK Festival Awards najboljim festivalima u 2017. godini. Među dobitnicima je i Outlook festival koji je proglašen za najbolji prekomorski festival, točnije festival izvan granica Ujedinjenog Kraljevstva.

Ova nagrada posljednja je u nizu impresivnih postignuća Outlook festivala, koji je ovo ljeto obilježio deset godina postojanja. Outlook je naime osvajač nagrade UK Festival Awards za Best Overseas Festival 2011. godine, a svake je godine osvajao nominacije u ovoj kategoriji te u kategoriji najboljeg festivala srednje veličine. 2012. i 2013. godine Outlook je osvojio nagradu za najbolji festival na Drum'n'Bass Arena Awards, a ove je godine ponovno nominiran. Također 2013. Outlook je proglašen najboljim festivalom europskog kontinenta i jednim od deset najboljih svjetskih festival prema izboru BBC- ja. 

Outlook festival 2018. održat će se od srijede 5. rujna, kada će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni, i trajati sve do nedjelje 9. rujna, točnije ponedjeljka, kada se festival zatvara u ranim jutarnjim satima. Nedavno je i obavljen line-up Outlook Arene pa će nas u novo desetljeće Outlook festivala uvest tako Sir David “RAM JAM” Rodigan MBE koji će zajedno s 20- članim Outlook Orkestrom izvesti glazbu koja je obilježila 40 godina  karijere ovog legendarnog radijskog voditelja. Očekuje nas i uvijek magični britanski producent Bonobo te mladi i zapaženi hip-hop/soul duo Children of Zeus.

Info i ulaznice Outlook Arena
Info i ulaznice Outlook Festival